Follow us

Η Δανάη Μπάρκα φόρεσε το πιο hot πανωφόρι της σεζόν | Τα σχέδια που αξίζει να προσθέσεις στο καλάθι σου

Το look της παρουσιάστριας θα σε πείσει να κάνεις αυτή την αγορά.

Danai Mparka NDP Photo Agency

Κάθε εποχή έχει τους δικούς της πρωταγωνιστές στη μόδα και τα πανωφόρια είναι δίχως αμφιβολία οι leaders του φθινοπώρου και του χειμώνα. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος οι τάσεις σού προσφέρουν μεγάλη ποικιλία από γραμμές, σχέδια και διαφορετικού στιλ πανωφόρια, ώστε να επιλέξεις εκείνα που ταιριάζουν περισσότερο στο στιλ και την αισθητική σου. Εάν χρειαζόταν όμως να ξεχωρίσουμε μία συγκεκριμένη τάση που αξίζει περισσότερο την προσοχή σου, αυτή είναι τα καπιτονέ μπουφάν.

Τα μπουφάν και τα γιλέκα σε καπιτονέ υφή έχουν κερδίσει την προσοχή και την αγάπη των πιο κομψών fashionistas, οι οποίες τα επέλεξαν για τις φθινοπωρινές τους εμφανίσεις. Σε περίπτωση όμως που είσαι κάπως διστακτική για τη στιλιστική αξία του εν λόγω trend, μία εμφάνιση της Δανάης Μπάρκα θα σε πείσει πως αξίζει να προχωρήσεις στη συγκεκριμένη αγορά.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ένα total H&M σύνολο, ιδανικό για αυτή την περίοδο. Συγκεκριμένα, συνδύασε ένα λευκό παντελόνι με εξίσου λευκό oversized πουκάμισο, μαύρα chunky μποτάκια και τσάντα ώμου σε off white τόνο. Ολοκλήρωσε την εμφάνιση της με το κομμάτι που κέντρισε την προσοχή μας, δηλαδή ένα καπιτονέ αμάνικο τζάκετ που έκανε το αποτέλεσμα ακόμα πιο ιδιαίτερο και fashion forward.

Τα αμάνικα, καπιτονέ τζάκετ, με ζώνη ή χωρίς, είναι οι μοντέρνοι ήρωες της street style μόδας και σίγουρα αξίζει να επενδύσεις σε τουλάχιστον ένα σχέδιο. Ακόμα κι αν σε ανησυχεί η χαμηλή θερμοκρασία και πως αυτό θα σε προστατεύσει, μη ξεχνάς το αγαπημένο trick των fashionistas. Το layering. Μπορείς να συνδυάσεις δηλαδή το αμάνικο τζάκετ με πουλόβερ ή ακόμα και να το φορέσεις επάνω από κάποιο άλλο πανωφόρι για έξτρα ζεστό και cozy αποτέλεσμα.

Το look της Δανάης Μπάρκα

Loading...

Get the Look

Καπιτονέ αμάνικο μπουφάν H&M

Καπιτονέ αμάνικο μακρύ μπουφάν H&M

Καπιτονέ αμάνικο μπουφάν H&M

Καπιτονέ αμάνικο πανωφόρι H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ