Follow us

Η Ολυμπία Χοψονίδου παρέδωσε μαθήματα στιλ | Υιοθέτησε το κομψό καθημερινό total black look της

Το μοντέλο έκανε τον πιο κομψό συνδυασμό.

Υιοθέτησε το total black look όπως η Ολυμπία Χοψονίδου NDP

Η αλήθεια είναι, πως τον περισσότερο ελέυθερο χρόνο μας τον περνάμε μελετώντας το street style κάθε ιέρειας του στιλ, fashion influencer, expert και stylist. Τα social media, άλλωστε, μας βομβαρδίζουν καθημερινά με αμέτρητες αναρτήσεις τους γεμάτες μόδα, τάσεις, ρούχα και αξεσουάρ, που άλλοτε θέλουμε να αντιγράψουμε και άλλοτε να ξεχάσουμε. Αν και η διεθνή σκηνή μόδας είναι αρκετά πλούσια, εμείς πάντα κοιτάμε και την εγχώρια. Δεν είναι τυχαία και η έκφραση ''αν δεν παινέψεις το σπίτι σου, θα πέσει να σε πλακώσει''. Οι Ελληνίδες fashion lovers, όμως, δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από εκείνες του εξωτερικού, αφού το στιλ τους είναι επίκαιρο, κομψό και αξιοζήλευτο. Έτσι, τρέφουν το ενδιαφέρον και τη λατρεία, που έχουμε για το styling. Σήμερα, όμως, θα κάνουμε λόγο για ένα συγκεκριμένο look ενός διάσημου ελληνικού μοντέλου. Ο λόγος για την Ολυμπία Χοψονίδου.

Το total black look της Ολυμπίας Χοψονίδου που θα θες άμεσα να αναδημιουργήσεις

Η Ολυμπία Χοψονίδου βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας μαζί με τον σύζυγο της Βασίλη Σπανούλη και ο φακός του NDP τους εντόπισε. Την προσοχή μας τράβηξε η εμφάνιση της, καθώς το look της είναι ακριβώς αυτό, που θα φορέσουμε και εμείς τόσο στο γραφείο όσο και στις βόλτες μας. Η ίδια δημιούργησε ένα μαύρο μονόχρωμο look. Το σύνολο της αποτελούνταν από ένα loose tailored παντελόνι, ένα ελαφρύ πουλόβερ, μπαλαρίνες, γυαλιά ηλίου και καπιτονέ τσάντα, τα οποία ήταν όλα σε μαύρο χρώμα.

Η Ολυμπία Χοψονίδου παρέδωσε μαθήματα στιλ | Υιοθέτησε το κομψό καθημερινό total black look της
Ολυμπία

Γιατί εκτιμάμαι ένα κλασικό total black look

Το μαύρο είναι ένα διαχρονικό χρώμα, που δεν συγκαταλέγεται αποκλειστικά σε μία εποχή: Μπορεί να φορεθεί τον χειμώνα και να αναβαθμιστεί το καλοκαίρι. Αποπνέει κομψότητα, δυναμισμό και επιβλητικότητα. Είναι ένα χρώμα, που έχει συνδεθεί με το power dressing, ενώ κολακεύει και κάθε σωματότυπο. Επίσης, είναι το αγαπημένο χρώμα των μινιμαλιστών, που επιθυμούν να δείχνουν στιλιστικά πολλά με λιγότερα κομμάτια. Με λίγα λόγια είναι ένας safe συνδυασμός, που θα προσθέσει στιλιστικούς πόντους στις εμφανίσεις σου.

Υιοθέτησε το look της Ολυμπίας Χοψονίδου με τα παρακάτω κομμάτια.

Υφασμάτινο παντελόνι με πιέτες, BSB

Καπιτονέ τσάντα ώμου, Toi-Moi

Μυτερές μπαλαρίνες, Envie Shoes

Πουά τοπ με βολάν, Attrattivo

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ