Follow us

Θέλεις να φορέσεις κάτι διαφορετικό στη βραδινή έξοδο σου; | Η Δέσποινα Βανδή σού προτείνει το δερμάτινο παντελόνι

Το bottom που φορούν όλες οι fashion gurus.

despoina vandi NDP Photo Agency

Πριν από κάποιες εβδομάδες σε είχαμε ενημερώσει πως το bottom που αγαπούν περισσότεροι οι fashionistas και οι celebrities αυτή την σεζόν είναι δίχως αμφιβολία το μαύρο δερμάτινο παντελόνι. Πρόκειται για το παντελόνι που θα κάνει upgrade στο φθινοπωρινό και χειμερινό σου στιλ, ενώ μπορείς να το φορέσεις άνετα τόσο σε casual όσο και σε formal περιστάσεις.

Απόδειξη πως αυτό το trend έχει κερδίσει την προσοχή των celebrities είναι η πρόσφατη εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή. Η ερμηνεύτρια παρευρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης "Το τρίτο στεφάνι” στο θέατρο Παλλάς με ένα σύνολο που μπορείς να αντιγράψεις και εσύ στις βραδινές σου εξόδους.

Συγκεκριμένα, η Δέσποινα Βανδή φόρεσε ένα μαύρο ψηλόμεσο παντελόνι με σκισίματα στο τελείωμα και το συνδύασε με εμπριμέ πουκάμισο, λευκές ψηλοτάκουνες γόβες με ασημί τρουκς και μία καπιτονέ τσάντα ώμου σε έντονη πράσινη απόχρωση. Κάπως έτσι, η ερμηνεύτρια συνδύασε κάποιες από τις κορυφαίες τάσεις της σεζόν, δηλαδή το δερμάτινο παντελόνι, το καπιτονέ pattern και το πράσινο χρώμα που είναι το απόλυτο color trend της σεζόν.

Σε περίπτωση λοιπόν που θέλεις να δημιουργήσεις ένα κομψό σύνολο για τη βραδινή σου έξοδο, ωστόσο θέλεις να φορέσεις κάτι διαφορετικό, ένα μαύρο δερμάτινο παντελόνι είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι. Συνδύασε το είτε με ένα εμπριμέ πουκάμισο όπως η Δέσποινα Βανδή είτε με ένα μονόχρωμο bodysuit για ένα πολύ θηλυκό αποτέλεσμα.

Το look της Δέσποινας Βανδή

Θέλεις να φορέσεις κάτι διαφορετικό στη βραδινή έξοδο σου; | Η Δέσποινα Βανδή σού προτείνει το δερμάτινο παντελόνι

Get the Look

Εμπριμέ πουκάμισο με γιακά Marks and Spencer

Κολάν με εφέ δέρματος σκισίματα Mango

Μαύρες γόβες Michael Kors Καλογήρου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ