Follow us

Εμείς φέτος θα φορέσουμε στα party ό,τι και η Δέσποινα Βανδή | Μίνι φορέματα

Τα looks που θέλουμε να αντιγράψουμε.

δεσποινα βανδη NDP

Μετά από κατ' οίκον περιορισμούς, μέτρα για την αναχαίτηση της πανδημίας και ένα κλίμα φόβου, η καθημερινότητα μας γυρνάει σε πιο φυσιολογικούς ρυθμούς, καθώς οι εμβολιασμοί μάς δίνουν το ''green pass'' για να ζήσουμε όσα στερηθήκαμε. Ανάμεσα σε αυτά, που λαχταρούμε πιο πολύ, είναι και ο χορός και η βραδινή διασκέδαση, οι έξοδοι που γεμίζουν με μουσική και γέλια τα βράδια μας. Μαζί όμως με τις εν λόγω περιστάσεις έρχεται και το ανάλογο styling. Όλα τα ρούχα που για μήνες έμειναν στην ντουλάπα και έπειτα μπήκαν στους σάκους χωρίς να έχουν αγγίξει εκατοστό του κορμιού μας, φέτος θα φορεθούν όσο τίποτα άλλο. Λαμπερά φορέματα, βελουτέ υφάσματα, ψηλά παπούτσια, εκκεντρικά κοσμήματα και μικρά τσαντάκια είναι μόνο μερικά από τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας που περιμένουμε με ανυπομονησία να αξιοποιήσουμε στις βραδινές εξόδους μας. Ψάχνοντας για την έμπνευση μας όσον αφορά το party dressing πέσαμε πάνω στις πρόσφατες εμφανίσεις της Δέσποινας Βανδή.

Η Δέσποινα Βανδή φαίνεται πιο ανανεωμένη από ποτέ και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η ανανέωση της γίνεται όλο και πιο αισθητή. Η επιτυχημένη τραγουδίστρια επιλέγει glamorous looks και έχει μία αδυναμία στα μίνι φορέματα. Βέβαια, η προτιμήση της αυτή δεν μας κάνει εντύπωση, καθώς το μίνι μάκρος αναδεικνύει τα πόδια και μακραίνει τη σιλουέτα. Plus, ανάλογα με το σχέδιο, το μίνι μπορεί να καλύψει περιττά κιλά γύρω της κοιλιάς.

Τα μίνι φορέματα της Δέσποινας Βανδή

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Get the Look

Παρακάτω συγκεντρώσαμε τις πιο κομψές προτάσεις σε μίνι φορέματα για να εξοπλιστείς αναλόγως για τις βραδινές σου εξόδους. Συνέχισε να σκρολάρεις και βρες το ιδανικό για εσένα.

Μίνι πουά φόρεμα με βολάν, Attrattivo

Μίνι φόρεμα με halter λαιμόκοψη, Toi & Moi

Φόρεμα με εμπριμέ μωσαϊκο, Mango

One-shoulder φόρεμα, Zara

Μίνι κρουαζέ φόρεμα, BSB

Φόρεμα κοντό εμπριμέ με μακρύ μανίκι, Helmi

Μίνι φόρεμα με πούλιες, Mind Matter

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ