Follow us

Ας μιλήσουμε για τα απαραίτητα | Τα τζιν που θα φορέσεις πιο πολύ αυτή τη σεζόν

Τα 4 σχέδια των τζιν παντελονιών με τις απεριόριστες στιλιστικές δυνατότητες.

5 must have τζιν παντελόνια που πρέπει να έχεις στη συλλογή σας Pixel Formula

Από μία capsule γκαρνταρόμπα δεν πρέπει να λείπει ένα τζιν παντελόνι. Ένα σχέδιο που να ταιριάζει απόλυτα στην αισθητική, το στιλ και τον σωματότυπο σου. Βέβαια, από μία γκαρνταρόμπα μίας fashion lovers δεν λείπουν δύο και τρία σχέδια τζιν -ας μην γελιόμαστε ένα ντένιμ παντελόνι δεν μπορεί να καλύψει όλα τα σύνολα, που θέλουμε να δημιουργήσουμε. Τα τζιν, άλλωστε, αποτελούν τα πιο ευκολοφόρετα, εύχρηστα και ευέλικτα παντελόνια. Μπορούμε να τα συνδυάσουμε σχεδόν με όλα τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας, ενώ με το σωστό styling είναι εφικτό να γίνουν από ένα casual κομμάτι σε ένα glamorous.

Στην αγορά υπάρχουν αμέτρητα σχέδια και είναι εύκολο να μπερδευτούμε και να ακολουθήσουμε τάσεις, που είτε έχουν εφήμερο χαρακτήρα είτε δεν μας ταιριάζουν. Για αυτό και συγκεντρώσαμε παρακάτω τα σχέδια, που θα αξίζουν μία θέση στη συλλογή σου, καθώς με αυτά θα δημιουργήσεις πολλά και διαφορετικά σύνολα.

Styling Tips | Τα 4 σχέδια των τζιν παντελονιών με τις απεριόριστες στιλιστικές δυνατότητες

Mom

Τα ''μαμαδίστικά'' τζιν, όπως ονομάζονται, έχουν μία ρετρό διάθεση, που τα κάνει ακαταμάχητα. Είναι άνετα και ευέλικτα και μπορείς να τα συνδυάσεις με γόβες αλλά και μποτάκια, χωρίς να σε δεσμεύουν στο καθημερινό σου στιλ.

Loading...

Straight

Η ίσια γραμμή μοιράζεται την ίδια άνεση με τα mom τζιν, ωστόσο, έχουν μία ασυναγώνιστη διαχρονικότητα, που τα κάνει την πιο έξυπνη στιλιστική επένδυση. Τα πιο διάσημα brand ανανεώνουν κάθε χρόνο το look του και έτσι μπορείς να το βρεις με διάφορες λεπτομέρειες. Μην ξεχνάς πως τα εν λόγω σχέδια είναι το must have του street style των Megan Fox και Hailey Bieber.

Loading...

Flare

Δεν υπάρχει άλλη γραμμή, που να κολακεύει σε τέτοιο βαθμό κάθε σιλουέτα, όπως το καμπάνα ντένιμ παντελόνι: Προσθέτει πόντους στη σιλουέτα και την κάνει να δείχνει πιο ψηλή και λεπτή. Plus, είναι ιδανικό για το office style και τις βραδινές εξόδους. Τα καμπάνα τζιν δίνουν το παρών και στις πασαρέλες εμβληματικών οίκων, που έχουν το χαρακτηριστικό ανεπιτήδευτα κομψό παριζιάνικό στιλ. Ο λόγος για τους Chloé και Celine.

Loading...

Distressed

Μπορεί να είναι αρκετά casual και κάπως edgy, όμως το τζιν με τα σκισίματα πάντα θα έχει μία εξέχουσα θέση στην καρδιά αλλά και τη γκαρνταρόμπα μας. Το φορέσαμε όσο τίποτα άλλο στη εφηβεία μας και τώρα μπορούμε να το συνδυάσουμε ένα oversized blazer, κομψές μπότες και tote τσάντα για το αξιοποιήσουμε μέχρι και στο γραφείο.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ