Follow us

Ποιος είναι ο ιδανικός φθινοπωρινός στιλιστικός συνδυασμός που φοράνε όλες οι fashionistas;

Γιατί τον αγαπούν όλες οι σπεσιαλίστες του στιλ;

Ποιος είναι ο ιδανικός φθινοπωρινός στιλιστικός συνδυασμός που φοράνε όλες οι fashionistas; Pixel Formula

Μερικά κομμάτια θα δίνουν πάντα το παρών στη γκαρνταρόμπα και τις εμφανίσεις μας. Ο διαχρονικός χαρακτήρας και η άνεση, που συνήθως συνδυάζουν, τα κάνει staples σε μία ολοκληρωμένη γκαρνταρόμπα και στο καθημερινό ντύσιμο, ανεξάρτητα από την περίσταση. Ένα από αυτά είναι το πουλόβερ, το πλεκτό ή κασμιρένιο τοπ που μας κρατάει ζεστές, όταν η θερμοκρασία πέφτει. Όσες τάσεις και αν έρθουν, το πουλόβερ πάντα θα έχει μία εξέχουσα θέση στη συλλογή μας. Από την άλλη πλευρά, ανάμεσα στις κρεμάστρες και τα ράφια υπάρχουν και κάποια άλλα κομμάτια, που τα αγαπάμε εξίσου, γιατί αναδεικνύουν τη θηλυκότητα και τον ρομαντισμό μας. Έχουν πολυτελή υφή, λεπτομέρειες και αγκαλιάζουν υπέροχα το σώμα μας. Ένα από αυτά είναι η silk φούστα, το αέρινο μεταξωτό σχέδιο που δεν μπορούμε να του αντισταθούμε. Αν αυτά τα δύο ρούχα τα συνδυάσουμε θα έχουμε τον απόλυτο φθινοπωρινό συνδυασμό.

Το style combo που συναντάμε στις εμφανίσεις των celebrities αλλά και των fashion experts

Συνήθως συνδυάζουμε τα πουλόβερ με παντελόνια, είτε tailored είτε τζιν, ωστόσο ταιριάζουν υπέροχα και με πιο θηλυκά κομμάτια, που εμπνέουν μία πιο σαγηνευτική διάθεση. Ο λόγος για τις μίντι silk φούστες, που είδαμε πριν δύο σεζόν να κατακτούν το street style. Από τότε οι μεταξωτές εκδοχές των φουστών έχουν επικρατήσει τόσο στο καλοκαιρινό όσο και στο χειμωνιάτικο ντύσιμο. Οι celebrities και οι fashion influencers τις συνδυάζουν με τα πουλόβερ δημιουργώντας ένα στιλιστικό παιχνίδι βασισμένο στην αντίθεση: Το πουλόβερ έχει έναν casual χαρακτήρα και η φούστα έναν πιο επίσημο. Παρ' όλα αυτά, φροντίζουν τα χρώματα να είναι color coordinated, δηλαδή να ανήκουν στην ίδια χρωματική οικογένεια.

Αρκετές παραλλαγές αυτού του στιλιστικού συνδυασμού έχουν ήδη κεντρίσει το ενδιαφέρον μας. Το μοντέλο Rosie Huntington-Whiteley επέλεξε να κάνει ένα total grey look συνδυασμένο με δερμάτινες ψηλές μπότες. Η ηθοποιός Angelina Jolie έκανε ένα μαύρο μονόχρωμο outfit, το οποίο ολοκλήρωσε με μαύρες μπότες και δερμάτινη μινιμαλιστική τσάντα ώμου.

Από την άλλη πλευρά, οι fashion experts στα social media επιλέγουν έντονες αποχρώσεις, ενώ ολοκληρώνουν τα σύνολα τους με κάθε άλλο αξεσουάρ της γκαρνταρόμπας τους: Από τις γόβες και τα sneakers τους μέχρι τους oversized φακέλους, οι επιλογές είναι αμέτρητες.

Style Inspo

Πάρε έμπνευση από τις παρακάτω κομψές εμφανίσεις και αναδημιούργησε το εν λόγω hot style combo.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ