Follow us

Αυτά είναι τα πανωφόρια που θα σε αγκαλιάζουν σαν πάπλωμα κατά τη διάρκεια του χειμώνα

Συνδυάζουν ζεστασιά, άνεση και στιλ.

Αυτά είναι τα πανωφόρια που θα σε αγκαλιάζουν σαν πάπλωμα το χειμώνα Pixel Formula

Όταν μιλάμε για ζεστά ρούχα κατά τη διάρκεια αυτών των μηνών, το μυαλό μας αυτόματα πηγαίνει στα μάλλινα κομμάτια, μεταξύ των οποίων ξεχωρίζουν τα πουλόβερ και τα παλτό. Το ύφασμα τους έχει συνδυαστεί με τη θαλπωρή και την άνεση, που νιώθουμε αφού αγκαλιάζουν μοναδικά το σώμα μας. Τα knitted set, οι ζακέτες, τα φουλάρια και οι εσάρπες δίνουν πάντα το παρών στις εμφανίσεις αυτής της σεζόν. Παρ' όλα αυτά, οι προηγούμενοι κατ' οίκον περιορισμοί μάς έμαθαν, πως τα πλεκτά κομμάτια δεν είναι τα μόνα, που μπορούν να μας προσφέρουν το ''winter coziness''. Αναζητώντας ρούχα και αξεσουάρ, που μπορούσαν να προσαρμοστούν στο #quarantinestyle προσφέροντας κάποιου είδους ασφάλειας, είχαμε πέσει πάνω σε κάποια συγκεκριμένα πανωφόρια. Ο λόγος για τα ζεστά καπιτονέ μπουφάν.

Τις προηγούμενες δύο σεζόν τα καπιτονέ μπουφάν έκαναν αισθητή τη παρουσία τους στο τότε περιορισμένο street style των απανταχού fashionistas. Από εκεί που είχαμε συνηθίσει τα δερμάτινα και τα μάλλινα παλτό, ξαφνικά εμφανίστηκαν τα εν λόγω πανωφόρια, τα οποία γρήγορα από χρηστικά fashion items έγιναν τάση. Φέτος, λοιπόν, η δημοτικότητα τους ολοένα αυξάνεται και ήδη από τις αρχές του Σεπτεμβρίου συναντήσαμε το καπιτονέ look σε γιλέκα και πιο ελαφριά τζάκετ.

Loading...
Loading...

Το καπιτονέ, το οποίο θα το βρεις να αναγράφεται και ως padded, quilted και puffer, είναι μία τάση που εμφανίστηκε μέχρι και στις πασαρέλες των πιο εμβληματικών οίκων. Ο λόγος είναι προφανής: Η πανδημία έφερε στο επίκεντρο της μόδας την άνεση και οι σχεδιαστές έντυσαν τα σχέδια τους με το καπιτονέ ύφασμα και look. Πανωφόρια, τσάντες, μπότες και γιλέκα είναι μόνο μερικά από τα ρούχα και αξεσουάρ, που ξεχωρίζουν σε αυτή την τάση και έχουν ήδη εμφανιστεί στα outfits των ιερειών του στιλ.

Loading...

Τα καπιτονέ μπουφάν που χρειάζεσαι στη γκαρνταρόμπα σου

Η θερμοκρασία σταδιακά πέφτει και θεωρούμε, πως όσο πιο νωρίς αποκτήσεις ένα καπιτονέ μπουφάν τόσο πιο γρήγορα θα είσαι προετοιμασμένη για τις απρόβλεπτες εναλλαγές του καιρού. Για αυτό παρακάτω συγκεντρώσαμε τα πιο κομψά καπιτονέ πανωφόρια για να βρεις το ιδανικό για εσένα μέσα από μία ποικιλία σε σχέδια και χρώματα.

Μπουφάν ελαφρύ καπιτονέ από τεχνικό ύφασμα "Rain Defender" με ελαφριά επένδυση, Benetton

Καπιτονέ μπουφάν σε μακριά γραμμή από φτερά και πούπουλα, Marks & Spencer

Καπιτονέ μπουφάν με πλεκτά μανίκια, BSB

Καπιτονέ αμάνικο μπουφάν, Attrattivo

Μπουφάν σε φαρδιά γραμμή από καπιτονέ νάιλον με ριμπ όρθιο γιακά και φερμουάρ δύο κατευθύνσεων μπροστά, H&M

Καπιτονέ μακρύ μπουφάν Primaloft® Waterblock, Oysho

Μπουφάν καπιτονέ με νυχτερίδα μανίκι, Helmi

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ