Follow us

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί φόρεσε τα πιο άνετα και σταθερά ψηλοτάκουνα που ταιριάζουν στο office style σου

Αποτελούν τάση και θα σε κάνουν να φορέσεις ξανά ψηλοτάκουνα.

Η  Ζενεβιέβ Μαζαρί σού δείχνει πως να φορέσεις το κοστούμι με τον πιο μοντέρνο τρόπο NDP

Το καθημερινό ντύσιμο του γραφείου αποτελεί ένα μεγάλο κεφάλαιο τόσο στην ιστορία της μόδας όσο και στο δικό μας ιστορικό. Αν σκεφτείς πως αυτή η εμφάνιση απασχολεί τις περισσότερες ημέρες της εβδομάδας και γενικότερα της ζωής μας, τότε είναι σημαντικό να δημιουργήσουμε ένα office style, που να απολαμβάνουμε. Το power dressing, άλλωστε, δεν χρειάζεται να είναι μονότονο και βασισμένο στον γκρι και το μαύρο ούτε σε ταγέρ και κοστούμια. Το ντύσιμο του και το dress code που το καθορίζει, πλέον έχει εκσυγχρονιστεί και βασικός σκοπός του είναι να εκφράζει απολύτως εμάς ως επαγγελματίες. Παρ' όλα αυτά, κάποια κομμάτια του δεν αλλάζουν τόσο ή δεν φεύγουν ποτέ από τις ''προτιμήσεις'' του. Ο λόγος για τα ψηλοτάκουνα, ένα είδος παπουτσιού με το οποίο έχουμε μία σχέση αγάπης και μίσους.

Αρχικά, τα αγαπάμε γιατί μας προσφέρουν απαραίτητους πόντους στη σιλουέτα και το στιλ μας. Έχουν τον τρόπο τους να μας τονώνουν την αυτοπεποίθηση και τον δυναμισμό, ενώ ο ήχος του τακουνιού έχει συνδεθεί εξίσου με τη θηλυκότητα μας. Από την άλλη, όμως, τα μισούμε γιατί πολλά σχέδια και υλικά δεν είναι καθόλου αναπαυτικά, μας βασανίζουν και η αλήθεια είναι, πως δεν μπορούμε να ζήσουμε μαζί τους. Για καλή μας τύχη στις τάσεις για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας '21-22 επιστρέφουν τα platform heels, τα παπούτσια με τη φιάπα, που αν και ψηλώνει το τακούνι, χαμηλώνει την καμπύλη του ποδιού. Έτσι, αποτελούν την ιδανική πρόταση για το στιλ του γραφείου και μία μέρα γεμάτη συναντήσεις και εξωτερικές υποχρεώσεις.

Τα ιδανικά platform heels τα φοράει η Ζενεβιέβ Μαζαρί

Πηγαίνοντας από τον έναν fashion λογαριασμό στον άλλο στην πλατφόρμα του Instagram πέσαμε πάνω στην δημοσίευση της Ζενεβιέβ Μαζαρί, μία γυναίκα που ξέρει πολλά από μόδα. Έχοντας μετρήσει αρκετά χρόνια στη βιομηχανία της, η Ζενεβιέβ Μαζαρί είναι το ιδανικό άτομο για να μας δώσει στιλιστικές συμβουλές. Ξέραμε, λοιπόν, ότι αν ψάχναμε για το πιο άνετο platform heel θα το βρίσκαμε στις αναρτήσεις της. Η ίδια λατρεύει τα υποδήματα με φιάπα και έχει μία μεγάλη συλλογή με αυτά: από μποτάκια και mules μέχρι πέδιλα.

Σε μία από τις δημοσιεύσεις της στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram φόραγε τα ιδανικά platform heels για το γραφείο. Είναι άνετα, έχουν σταθερό τακούνι, preppy αισθητική, που πληροί το office dress code, και είναι από τα πιο hot υποδήματα της σεζόν.

Loading...

Αποτελούν μέρος της φθινοπωρινής συλλογής του Tsakiris Mallas και ανάμεσα στα νέα σχέδια μπορείς να βρεις αρκετές παραλλαγές τους. Εμείς συγκεντρώσαμε μερικές παρακάτω και είμαστε σίγουρες, πως θα βρεις το ιδανικό για εσένα.

Platform μοκασίνια, Tsakiris Mallas

Platform μοκασίνια, Tsakiris Mallas

Platform oxfords, Tsakiris Mallas

Platform μοκασίνια, Tsakiris Mallas

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ