Follow us

6 ζευγάρια παπουτσιών που είναι ιδανικά για τα φθινοπωρινά σου φορέματα

Οι συνδυασμοί που θα ανανεώσουν το στιλ σου.

6 ζευγάρια παπουτσιών που είναι ιδανικά για τα φθινοπωρινά σου φορέματα Pixel Formula

Για τις περισσότερες από εμάς δύο είναι οι μεγαλύτερες στιλιστικές αδυναμίες: Τα παπούτσια και τα φορέματα. Αρχικά, τα πρώτα έχουν μία ξεχωριστή θέση στη γκαρνταρόμπα μας και στη συλλογή μας έχουμε πολλά σχέδια τους. Άλλωστε, μόνο ένα ζευγάρι παπουτσιών δεν μπορεί να καλύψει όλες τις περιστάσεις και τα σύνολα. Άλλο είδος θα φορέσουμε με τα αθλητικά μας ρούχα, άλλο με το tailored κοστούμι και ταγέρ και άλλο με το φόρεμα... ή άλλα με το φόρεμα. Με τη δεύτερη αδυναμία μας, τα φορέματα, συνδυάζονται αρμονικά παραπάνω από ένα είδος και σχέδιο παπουτσιού. Μην ξεχνάς πως τα εν λόγω ρούχα έχουν μεγάλη στιλιστική ευελιξία και μπορούν να φορεθούν από το γραφείο έως τη βραδινή έξοδο, αρκεί να συνδυαστούν με τα κατάλληλα αξεσουάρ. Στα τελευταία συγκαταλέγονται και τα παπούτσια.

Με ποια παπούτσια θα φορέσεις αυτή τη σεζόν τα φορέματα σου

Τα φορέματα είναι τα πιο ευκολοφόρετα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας και για αυτό πάντα έχουν τη ψήφο εμπιστοσύνης μας. Είναι άνετα, κομψά και άκρως θηλυκά και χρειαζόμαστε όλες τις δυνατές επιλογές παπουτσιών για να ανανεώσουμε το look τους, που μετά από λίγο γίνεται κάπως αναμενόμενο και συνηθισμένο. Για αυτό και παρακάτω συγκεντρώσαμε 7 παπούτσια, που ταιριάζουν ιδανικά με τα φθινοπωρινά φορέματα σου.

Συνέχισε να διαβάζεις και ανακάλυψε τα παρακάτω.

Ankle Boots: Τα χαμηλά μποτάκια αποτελούν μία κατάλληλη επιλογή για τις φθινοπωρινές σου εμφανίσεις με φόρεμα. Στην αγορά και στις τάσεις, μάλιστα, υπάρχει μία μεγάλη ποικιλία από τα κλασικά μυτερά smart μποτάκια μέχρι τα combat και τα chelsea.

Loading...

Slingbacks: Διαχρονικά και άκρως θηλυκά, τα slingacks με τη μυτερή μύτη και τις εκκεντρικές λεπτομέρειες επιστρέφουν δυναμικά στις φθινοπωρινές τάσεις. Plus, είναι ιδανικά για το dress code του γραφείου.

Loading...

Sneakers: Αν είσαι περισσότερο φίλη με την άνεση από ό,τι με τις τάσεις και τα ψηλοτάκουνα, τότε ένα ζευγάρι λευκών αθλητικών παπουτσιών θα σου λύσει τα χέρια. Μην ξεχνάς, πως δεν χρειάζεται να θυσιάσεις την άνεση σου στον βωμό της κομψότητας.

Loading...

Mules: Είτε μιλάμε για την φλατ εκδοχή τους είτε για την platform με την φιάπα και το φαρδύ τακούνι, τα mules ταιριάζουν μοναδικά με τα φορέματα σου. Η preppy αισθητική τους, άλλωστε, έχει ξεχωρίσει στα Fall trends και τις συλλογές.

Platform Oxfords: Άλλη μία άνετη επιλογή και office style friendly είναι τα oxfords, τα παπούτσια, που κυριαρχούν στο ανδρόγυνο στιλ. Φέτος η μόδα επιβάλλει την platform εκδοχή τους, τονώνοντας τη θηλυκή πλευρά τους.

Loading...

Welligton Boots: Τέλος, οι μπότες που θυμίζουν τις γαλότσες είναι το guilty pleasure μας και από ό,τι φαίνεται δεν είμαστε οι μόνες. Οι εμβληματικοί οίκοι μόδας και τα μοντέρνα brands έχουν αναβαθμίσει το κλασικό look τους και στην αγορά θα βρεις την πιο πολυτελή και κομψή εκδοχή τους.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ