Follow us

Η ζακέτα είναι πλέον απαραίτητη | Πώς θα τη φορέσεις σαν πραγματική Παριζιάνα

4 τρόποι για να αναβαθμίσεις το κλασικό της look.

Η ζακέτα είναι πλέον απαραίτητη | Πώς θα τη φορέσεις σαν πραγματική Παριζιάνα Pixel Formula

Από τη εβδομαδιαία θεματολογία μόδας του MissBloom δεν θα μπορούσε να λείπει ένα στιλιστικό μάθημα από τις Παριζιάνες, τις ιέρειες του στιλ και της ανεπιτήδευτης κομψότητας. Το έχουμε τονίσει πολλάκις στο παρελθόν αλλά θα το αναφέρουμε ξανά: Αυτές οι γυναίκες έχουν γεννηθεί με έμφυτη στο DNA τους την κομψότητα. Ό,τι και να φορέσουν φαίνεται απολύτως chic, ''on point'' στην εκάστοτε περίσταση και εντελώς αβίαστο, σαν να ξύπνησαν βιαστικά και να δημιούργησαν ένα look τυχαία. Βέβαια, πίσω από κάθε τους εμφάνιση κρύβονται τόσο η επεξεργασία του συνόλου όσο και πολλά έξυπνα και μικρά στιλιστικά tips, όπως έχουν πει αρκετές Γαλλίδες fashion influncers και stylists σε συνεντεύξεις τους και Q&A (Question & Answer) στους λογαριασμούς τους στα social media. Για εμάς στόχος είναι να ανακαλύψουμε όλα τα μυστικά τους και να σου μεταφέρουμε τις συμβουλές, που θα αναβαθμίσουν τις εμφανίσεις σου. Σήμερα, λοιπόν, θα σου αναλύσουμε, πως οι Παριζιάνες φορούν το key fashion item της γκαρνταρόμπας του, τις ζακέτες.

Loading...

Parisian Styling Lessons | Πώς θα φορέσεις κομψά τις πλεκτές ζακέτες

Θα τις συναντήσεις στα social media και τα e-shops με την αγγλική ορολογία ''cardigans'', ενώ δεν λείπουν από τις φθινοπωρινές εμφανίσεις των fashion experts. Οι πλεκτές ζακέτες έκαναν αισθητή την παρουσία τους κατά τη διάρκεια των κατ' οίκον περιορισμών, όπου όλες μας ψάχναμε άνετα και ζεστά ρούχα για το casaul dress code του #quarantinestyle. Μετά το τέλος αυτών των δύσκολων περιόδων, όμως, συνέχισαν να δίνουν το παρών στα καθημερινά σύνολα μας. Έτσι, οδηγηθήκαμε στην αναζήτηση νέων τρόπων για να τις φορέσουμε με σκοπό να ανανεώσουμε το look τους. Κοιτάξαμε, λοιπόν, στους Instagram λογαριασμούς των Γαλλίδων λατρών των πλεκτών ζακέτων, για να βρούμε τα απαραίτητα styling tips.

Οι Παριζιάνες δεν μας απογοήτευσαν και παρακάτω συγκεντρώσαμε 4 τρόπους για να φορέσεις τις πλεκτές ζακέτες όπως αυτές.

1. Φόρα τη ζακέτα μέσα από το παντελόνι. Αντί να αφήσεις το κάτω μέρος της να αιωρείται πάνω από τη φούστα ή το παντελόνι σου, μπορείς να την τοποθετήσεις ''τακτοποιημένα'' από μέσα. Έτσι, θα φαίνεται περισσότερο σαν τοπ από ότι σαν πανωφόρι.

Loading...

2. Ένας συνδυασμός που έχει κατακλύσει το street style των Παριζιάνων είναι ο συνδυασμός της ζακέτας με δερμάτινα κομμάτια και κυρίως παντελόνια. Δύο μεγάλες φθινοπωρινές τάσεις συνδυασμένες μαζί!

Loading...

3. Δημιούργησε ένα co-ord look με μία ζακέτα και ένα τοπ στην ίδια απόχρωση ή και ύφασμα. Ποια μπορεί, άλλωστε, να αντισταθεί σε ένα knitted set αποτελούμενο από μία ζεστή μπλούζα και μία ζακέτα, που αγκαλιάζει το σώμα μοναδικά;

Loading...

4. Αντί για το κλασικό look της πλεκτής ζακέτας μπορείς να επιλέξεις μία σε cropped σχέδιο, ένα look που έχει προτιμήσει στις συλλογές του και ο Γάλλος σχεδιαστής Simon Porte Jacquemus αλλά και πολλές Παριζιάνες. Αποτελεί μία ιδανική εναλλακτική επιλογή για το party top των βραδινών εξόδων προσφέροντας επίσης περισσότερη ζεστασιά.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ