Follow us

Ετοιμάζεσαι για shopping; | Αυτές είναι οι top τάσεις της μόδας στα παντελόνια για αυτή την σεζόν

Τα παντελόνια που φορούν όλες οι fashion influencers.

street style Pixel Formula

Είναι το κομμάτι που δεν λείπει ποτέ από τη γκαρνταρόμπα σου. Η εύκολη, safe και άνετη επιλογή που κάνεις στην καθημερινότητα σου είτε θέλεις να δημιουργήσεις ένα casual είτε ένα formal σύνολο. Ο λόγος για τα παντελόνια, που οι τάσεις της μόδας για την τρέχουσα σεζόν το έχουν αναδείξει ως το πιο fashion forward κομμάτι της συλλογής σου.

Εκτός από το διαχρονικά αγαπημένο τζιν παντελόνι, που παραμένει αναλλοίωτο και απλώς συμβαδίζει με τις τάσεις, υπάρχουν κάποια άλλα στιλ παντελονιού που αξίζουν την προσοχή σου. Για παράδειγμα, οι μαύρες ψηλόμεσες παντελόνες σε loose γραμμή αναλαμβάνουν να σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις τα πιο άνετα και cool σύνολα. Με πουλόβερ ή πουκάμισα, με μπότες, loafers ή sneakers, αυτό το στιλ παντελονιού θα σε βγάλει πολλές φορές από τη δύσκολη θέση. Εξίσου μεγάλο ενδιαφέρον έχει η δερμάτινη εκδοχή των παντελονιών. Το leather trend άλλωστε είναι μία από τις κορυφαίες της σεζόν. Ένα δερμάτινο παντελόνι είτε σε μαύρο χρώμα είτε σε αποχρώσεις όπως το χακί και το καφέ θα σε κάνουν να νιώσεις σαν αυθεντική fashionista.

Ακολουθώντας τις τάσεις που σε θέλουν να προσθέσεις περισσότερο χρώμα στα χειμερινά σου σύνολα, ένα παντελόνι σε χαρούμενο χρώμα όπως το πράσινο, που είναι και το color trend της εποχής, ή ακόμα και σε pastels όπως το baby pink θα λειτουργήσει ως το στοιχείο που θα κάνει τις εμφανίσεις σου πιο ξεχωριστές.

Τέλος, εάν αγαπάς τα 70s, τότε τα νέα είναι πολύ ευχάριστα για εσένα, αφού φέτος τα κοτλέ παντελόνια έχουν την τιμητική τους. Συνδυασμένα με ασορτί σακάκι ή με oversized πουλόβερ είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι για να ντυθείς πολύ κομψά στην καθημερινότητα σου.

#1 Ψηλόμεση παντελόνα σε loose γραμμή

Loading...

#2 Δερμάτινο παντελόνι

Loading...

#3 Κοτλέ παντελόνι

Loading...

#4 Τζιν παντελόνι

Loading...

#4 Χρωματιστό παντελόνι

Loading...

Οι κορυφαίες τάσεις της μόδας για αυτή τη σεζόν σύμφωνα με τη Βάσια Κωσταρά και styling tips για να τις υιοθετήσεις

Θέλεις να φορέσεις κάτι διαφορετικό στη βραδινή έξοδο σου; | Η Δέσποινα Βανδή σού προτείνει το δερμάτινο παντελόνι

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ