Follow us

Halloween in Hollywood | Ποιες είναι οι εμφανίσεις που θα θέλαμε να αντιγράψουμε και εμείς;

''Trick or treat?'' μας ρωτούν οι διασημότητες του Hollywood.

Halloween in Hollywood | Ποιες είναι οι εμφανίσεις που θα θέλαμε να αντιγράψουμε και εμείς; Instagram @madelame, @haileybieber, @kendalljenner

Μπορεί επίσημα η πιο τρομαχτική βραδιά της χρονιάς να είναι η Κυριακή 31 Οκτωβρίου, ωστόσο, οι celebrities ήθελαν να φορέσουν πιο νωρίς τις στολές τους και να μεταμορφωθούν σε κάποιον άλλον... Το Halloween είναι και επίσημα εδώ και όλοι περιμένουν να βραδιάσει για να φορέσουν είτε μία τρομαχτική στολή είτε μία σέξι, ρωτώντας ''Trick or Treat'', το γνωστό σε εμάς ''Φάρσα ή Κέρασμα''.

Η αλήθεια είναι, πως οι περισσότερες celebrities του εξωτερικού και κυρίως των ΗΠΑ, από όπου ξεκίνησε να γιορτάζεται το Halloween, διχάζονται ανάμεσα σε αυτές τις δύο κατηγορίες: Από τη μία πλευρά έχουμε τις τρομαχτικές και σε πολλές περιπτώσεις ακραίες στολές και από την άλλη τις χαριτωμένες και σέξι. Ενδεικτικό παράδειγμα αυτού του Halloween διχασμού είναι η Heidi Klum, το μοντέλο, που φαίνεται να διασκεδάζει περισσότερο από τον καθένα το ''μασκάρεμα''. Φέτος, μάλιστα, δημιούργησε μία μικρού μήκους ταινία με την οικογένεια της, καθώς λόγω της πανδημίας δεν θα μπορέσει να οργανώσει το ετήσιο Halloween Party της.

Loading...

Loading...

Φυσικά υπάρχουν και εκείνες οι διάσημες, που θέλουν να αναδημιουργήσουν εμβληματικά κοστούμια από την κινηματογραφική και μουσική βιομηχανία, υιοθετώντας χαρακτηριστικά looks των ειδώλων του. Επίσης, άλλοι δεν χάνουν την ευκαιρία να κάνουν matching outfits με τους φίλους τους και τις οικογένειες τους έχοντας μία συγκεκριμένη θεματική στις εμφανίσεις τους διεκδικώντας την πρώτη θέση στα ''Best Dressed'' βραβεία του Halloween.

Halloween '21 | Τα κοστούμια των celebrities που έχουν ήδη ξεχωρίσει

Σε κάθε περίπτωση οι celebrities καταφέρνουν να μας εντυπωσιάζουν με τα looks του. Προτού βραδιάσει και βάλεις το φετινό σου κοστούμι, δες παρακάτω τις Halloween εμφανίσεις των διάσημων, που έχουν ήδη ξεχωρίσει και που με χαρά θα φορούσαμε και εμείς.

-Kendall Jenner

Loading...

-Megan Thee Stallion

Loading...

-Madelaine Petsch και Camila Mendes

Loading...

-Vanessa Hudgens

Loading...

-John Legend και Chrissy Teigen

Loading...

-Lizzo

Loading...

-Elizabeth Gillies

Loading...

-Ciara

Loading...

-Kourtney Kardashian

Loading...

-Saweetie

Loading...

-Reese Witherspoon

Loading...

-Hailey Bieber

Loading...

-Kris Jenner

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ