Follow us

Η Φαίη Σκορδά φόρεσε το χρώμα του μήνα | Δες το look που θα αντιγράψουμε και εμείς

Η παρουσιάστρια επέλεξε την πιο hot απόχρωση της σεζόν και εμείς σου δείχνουμε πως θα την εντάξεις στο look σου.

Η Φαίη Σκορδά σού δείχνει πώς να ντυθείς στις βραδινές εξόδους του Σαββατοκύριακου NDP

''Hello November'' θα δούμε να αναγράφεται σε κάθε νέα ανάρτηση αυτή και την επόμενη εβδομάδα με τις influencers κάθε κατηγορίας να καλωσορίζουν τον νέο μήνα με selfies, αισθητικά όμορφες φωτογραφίες τοπίων και εμψυχωτικά αποφθέγματα. Βέβαια, εμείς εδώ λατρεύουμε τη μόδα και θα εστιάσουμε κυρίως στα Instagram posts των fashion experts, οι οποίες μάς δείχνουν πως θα ντυθούμε αυτό τον μήνα. Άλλωστε, ο Νοέμβριος λειτουργεί ως το πρώτο κεφάλαιο του χειμώνα, καθώς μας βάζει μέρα με τη μέρα στο ''winter mood''. Έτσι, τα παλτό παίρνουν τις πρώτες θέσεις της γκαρνταρόμπας, όπως επίσης και τα υπόλοιπα χειμωνιάτικα must - haves του ντυσίματος αυτής της σεζόν. Οι fashion influencers, από την άλλη πλευρά, μας δίνουν ιδέες, προτάσεις και μας συστήνουν τις τάσεις μέσα από τις αναρτήσεις του. Κάπως έτσι και εμείς βρήκαμε το χρώμα του μήνα, που ήδη φορούν όλες οι λάτρεις της μόδας και ανάμεσα τους συγκαταλέγεται και η Φαίη Σκορδά.

Κυπαρισσί | Το χρώμα του μήνα

Κάθε σεζόν έχει τα δικά της trends και τη δική της αισθητική. Το ίδιο συμβαίνει και με τους μήνες των εποχών. Καθώς ο καιρός αλλάζει, οι ανάγκες του καθημερινού ντυσίματος διαφοροποιούνται μαζί του. Για αυτό τον μήνα, που αποτελεί μία ανάσα πριν τις εορτές και τη glamorous διάθεση τους, έχει ήδη αναδειχθεί το κυρίαρχο χρώμα και δεν είναι άλλο από το κυπαρισσί, το βαθύ μυστηριώδες και επιβλητικό πράσινο.

Το εν λόγω χρώμα έχει ήδη κυριαρχήσει στο street style, όπως επίσης και στις εμφανίσεις της ελληνικής μικρής οθόνης. Πιο συγκεκριμένα, η Φαίη Σκορδά εμφανίστηκε στο τηλεοπτικό πλατό της πρωινής εκπομπής της με την πιο κομψή πρόταση για να εντάξουμε το κυπαρισσί στα looks μας: Ένα μίντι φόρεμα. Η παρουσιάστρια επέλεξε ένα μίντι σχέδιο σε ίσια γραμμή με λεπτομέρεια στο πάνω μέρος του και σκίσιμο στο κάτω από το brand Desiree Fashion. Η ίδια ολοκλήρωσε το look της με μαύρα πέδιλα Mark Milan, κάνοντας μία κομψή αντίθεση.

Σε ένα γενικότερο πλαίσιο, η επιλογή ενός φορέματος σε αυτή την απόχρωση είναι μία εύκολη, στιλιστικά ευέλικτη και πάνω από όλα κομψή πρόταση για να εντάξεις το κυπαρισσί στις εμφανίσεις σου. Μπορείς να το φορέσεις από το γραφείο έως τη βραδινή βόλτα με τα κατάλληλα αξεσουάρ. Βέβαια, ένα κυπαρισσί μάλλινο παλτό, μία τσάντα, μία δερμάτινη φούστα ή ακόμα και ένα ζευγάρι γοβών θα μπορούσαν εξίσου να αναβαθμίσουν το look σου.

Get the look

Ριμπ μίντι φόρεμα με κουμπιά, Stradivarius

Φόρεμα κορδόνι στη μέση, Mango

Ριμπ μίντι φόρεμα, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ