Αφροδίτη Λιάντου | Πώς θα φορέσεις σωστά το κόκκινο σακάκι όπως η πρωταγωνίστρια της σειράς ''Γη της Ελιάς''

Η relaxed κομψότητα του συνόλου της είναι όσα χρειάζεσαι στις εμφανίσεις σου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
NDP

Πάντα αναζητάμε νέες προσωπικότητες, φρέσκες ιδέες, διαφορετικές αισθητικές και ιδιαίτερες προτάσεις ώστε να ανανεώνουμε το ντύσιμο μας και τη γκαρνταρόμπα μας. Κάθε σεζόν, μάλιστα, ανυπομονούμε να δούμε τα νέα πρόσωπα, που δίνουν το παρών στη μουσική και κινηματογραφική βιομηχανία, όπως επίσης και στη μικρή οθόνη, καθώς πάντα μας δίνουν απεριόριστη στιλιστική έμπνευση. Ειδικά φέτος, περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά, στους τηλεοπτικούς μας δέκτες έχουν εμφανιστεί τόσο νέες σειρές όσο και νέοι ηθοποιοί, ανανεώνοντας το χώρο της υποκριτικής αλλά και το ενδιαφέρον μας. Σήμερα, λοιπόν, θα σου μιλήσουμε για το στιλ της ανερχόμενης ηθοποιού Αφροδίτης Λιάντου, η οποία πρωταγωνιστεί στη σειρά ''Γη της Ελιάς'' και πέρα από υποκριτικό ταλέντο φαίνεται να έχει και στιλιστικό.

Το στιλιστικό μάθημα από την Αφροδίτη Λιάντου

Η νεαρή κόρη της Εβελίνας Παπούλια έχει τραβήξει τα βλέμματα πάνω της μέσα από τη συμμετοχή τη στη νέα σειρά ''Γη της Ελιάς'', το δικό μας, όμως, το έχει κεντρίσει με τους στιλιστικούς συνδυασμούς και τη γκαρνταρόμπα της. Η ίδια έχει μία casual - chic προσέγγιση όσον αφορά το καθημερινό και επίσημο ντύσιμο της. Η relaxed κομψότητα διακρίνεται σε κάθε της σύνολο και αποτελεί ένα styling goal για εμάς. Έχει το ανεπιτήδευτο look, που συναντάμε στις πιο chic fashion influencers.

Ανάμεσα στις αναρτήσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου δημοσιεύει τα αγαπημένα της σύνολα, ξεχωρίσαμε το παρακάτω για έναν κυρίως λόγο: Το κόκκινο tweed σακάκι.

Αρχικά, αποτελεί μία έντονη απόχρωση, που όσο σαγηνευτική και θηλυκή και αν είναι, οι περισσότερες από εμάς την αποφεύγουν, διότι δεν ξέρουμε πως να την εντάξουν σωστά στο στιλ μας. Παρ' όλα αυτά, η Αφροδίτη Λιάντου απέδειξε τη στιλιστική ευελιξία της και την αξία της, καθώς αναβαθμίζει ακόμα και το πιο κλασικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας, το σακάκι. Η ηθοποιός επέλεξε το κόκκινο σε ένα statement σακάκι και το συνδύασε με τζιν, μαύρο τοπ και μία μικρή τσάντα ώμου με αλυσίδα -το τέλειο combo για κάθε σου έξοδο. Ουσιαστικά φόρεσε το έντονο σακάκι με casual κομμάτια και ιδιαίτερα αξεσουάρ για να ισορροπήσει το look του.

Get the look

Στενό σκουρόχρωμο τζιν παντελόνι, Attrattivo

Κόκκινο tweed blazer, Zara

Μαύρη τσάντα με αλυσίδα, Carpisa

Αμάνικο μαύρο τοπ, BSB