Follow us

Iris Law | Κάντε στην άκρη Kendall Jenner και Gigi Hadid, η κόρη του Jude Law είναι το νέο style icon

Η νεαρή fashionista έχει τραβήξει όλα τα βλέμματα πανω της και εμείς συγκεντρώσαμε τα καλύτερα looks.

Iris Law | Κάντε στην άκρη Kendall Jenner και Gigi Hadid, η κόρη του Jude Law είναι το νέο style icon Splash/Ideal Images

Μόλις 21 χρονών και έχει ήδη κάνει τη fashion κοινότητα να μιλάει για εκείνη, τα φώτα της δημοσιότητας να έχουν πέσει πάνω της και οι σχεδιαστές να ανοίγουν τις ''πόρτες'' του αρχείου των οίκων που διευθύνουν για να τη ντύσουν. Παράλληλα, δοκιμάζει και το υποκριτικό της ταλέντο, καθώς θα πρωταγωνιστήσει στη σειρά ''Pistol''. Άλλωστε, η υποκριτική είναι η μεγάλη αγάπη του πατέρα και της μητέρας της και σε συνδυασμό με το παρουσιαστικό της, δεν θα μπορούσε να μην δοκιμάσει το κολύμπι και στα νερά αυτής της βιομηχανίας. Ο λόγος για την Iris Law, ένα κορίτσι γεμάτο ενέργεια και πάθος έτοιμη να γράψει τη δική της ιστορία και να απομακρυνθεί από τη σκιά των επαγγελματικών πορειών των γονιών της, Jude Law και Sadie Frost.

Η Iris Law έχει αναδειχθεί στο απόλυτο fashion icon

Η ίδια μαγνήτισε τα βλέμματα και το ενδιαφέρον μας στον fashion month του Σεπτεμβρίου, όπου έκανε μία μεγάλη στιλιστική αλλαγή στο look της και όπως φάνηκε και στην γκαρνταρόμπα της. Μέχρι και πριν λίγους μήνες η Iris Law είχε επιλέξει μία ''ήσυχη εμφάνιση'', η οποία ταίριαζε σε ένα νεαρό κορίτσι. Όμως, η ίδια τελικά αποφάσισε, πως θέλει να γίνει ένα style icon και έφτιαξε από την αρχή την εικόνα της. Τα καστανά μακριά μαλλιά της έδωσαν τη θέση τους σε ένα κοντό αγορίστικο κούρεμα σε ξανθιά απόχρωση και η γκαρνταρόμπα της σε όσα λαχταράει μία πραγματική fashionista της Gen Ζ.

Χρώματα, αντιθέσεις, δερμάτινα κομμάτια, cut-outs, platform heels, ρετρό γυαλιά ηλίου και 90s αισθητική παντρεύονται στο διασκεδαστικό στιλιστικό παιχνίδι της. Το mix & match φαίνεται να έχει περάσει σε άλλο επίπεδο στα χέρια της και τα σύνολα με τις υπογραφές των luxury fashion houses έχουν εξελίξει το προσωπικό της στιλ. Η ίδια έχει ήδη αναδειχθεί στις fashion lovers που πρέπει οπωσδήποτε να έχουμε στο ραντάρ μας και αποτελεί σοβαρό ανταγωνισμό για τις Kendall Jenner, HaiIey Bieber, Bella & Gigi Hadid, Zendaya και Dua Lipa.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε τις καλύτερες εμφανίσεις της, που αντιπροσωπεύουν τη στιλιστική αλλαγή της και δικαιολογούν τον τίτλο του style icon.

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ