Follow us

Aviator Jacket | Όταν η κομψότητα συνάντησε το coolness - Το πιο περιζήτητο πανωφόρι της σεζόν

Το λατρεύουν όλες οι fashionistas και το έχουν φορέσει ήδη οι celebrities.

Aviator Jacket | Όταν η κομψότητα συνάντησε το coolness - Το πιο περιζήτητο πανωφόρι της σεζόν Splash/Ideal Images

Καθώς το φθινόπωρο προχωράει, ο χειμώνας πλησιάζει όλο και περισσότερο με αποτέλεσμα η θερμοκρασία να πέφτει πιο χαμηλά και το κρύο να ''ντύνει'' τις ημέρες μας. Μέχρι τώρα τα δερμάτινα τζάκετ, οι ζακέτες, τα bomber, τα ελαφριά καστόρινα πανωφόρια και τα blazers ήταν αρκετά για να μας προσφέρουν την απαραίτητη προστασία από τις απότομες εναλλαγές του καιρού, όμως, τώρα οι στιλιστικές απαιτήσεις αλλάζουν σύμφωνα με τις καιρικές συνθήκες. Ποιο είναι το ιδανικό πανωφόρι, που θα φορέσουμε αυτό τον μήνα και όλο τον χειμώνα; Το αγαπημένο τζάκετ όλων των διάσημων και των fashion experts, ένα διαχρονικό σχέδιο που συναντάμε κάθε χρόνο στις συλλογές, τις πασαρέλες και το street style. Ο λόγος για το aviator τζάκετ, το πανωφόρι των πιλότων που έχει αποθεωθεί από τους λάτρεις της μόδας και έχει εξελιχθεί στα χέρια των σχεδιαστών.

Το street style μίλησε | Το aviator τζάκετ είναι αυτό που λείπει από την γκαρνταρόμπα σου

Η Hailey Bieber το φόρεσε πρώτα με casual αισθητική, συνδυάζοντας το με athleisure κομμάτια και έπειτα με ένα δερμάτινο co-ord σύνολο σε μία βραδινή έξοδο. Η Rihanna του έδωσε urban διάθεση συνδυάζοντας το με loose γραμμές και διαφορετικές υφές αλλά και πιο girly με ένα μίνι φόρεμα σε night-out περίσταση. Η Irina Shyak επέλεξε να το φορέσει με ένα T-shirt, jeans και μπότες. Μάλιστα, λίγο μετά από τις δικές τους εμφανίσεις η αναζήτη για aviator τζάκετ εκτοξέυθηκε κατά 50% σύμφωνα με το TheLyst.

Από την άλλη πλευρά οι fashionistas το φοράνε από τις πρωινές μέχρι και τις βραδινές υποχρεώσεις τους και ολοκληρώνει άλλοτε θηλυκά και glamorous outfits σύνολα άλλοτε καθημερινά και άνετα, όπως ένα σετ φορμών. Με λίγα λόγια το aviator τζάκετ με το δερμάτινο εξωτερικό και το ζεστό shearling εσωτερικό είναι το απόλυτο must-have της σεζόν.

Aviator Jacket | Όταν η κομψότητα συνάντησε το coolness - Το πιο περιζήτητο πανωφόρι της σεζόν
irina
Loading...
Loading...
Loading...

Get the Look

Αφού, λοιπόν, έχει την ψήφο εμπιστοσύνης όλων των fashionistas, δεν μπορεί να λείπει από τη δική σου συλλογή. Παρακάτω, λοιπόν, συγκεντρώσαμε 6 σχέδια aviator τζάκετ, για να βρεις το ιδανικό για εσένα.

Τζάκετ aviator με συνθετική προβιά, Marks & Spencer

Μαύρο aviator τζάκετ, H&M

Τζάκετ μηχανής ντουμπλ φας με γούνα, Stradivarius

Μαύρο aviator τζάκετ, About You

Μπεζ aviator τζάκετ, Zara

Μαύρο aviator τζάκετ, Mango

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ