Follow us

Κάν' το όπως η Τόνια Σωτηροπούλου | Το casual look της με πρωταγωνιστές τις ουδέτερες αποχρώσεις

Οι ουδέτερες αποχρώσεις αποπνέουν μία αδιαμφισβήτητη κομψότητα και αριστοκρατία.

Κάν' το όπως η Τόνια Σωτηροπούλου | Το casual look της με πρωταγωνιστές τις ουδέτερες αποχρώσεις NDP

Οι ουδέτερες αποχρώσεις δίνουν συνήθως το παρών στις ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές εμφανίσεις μας, λόγω των πιο ανοιχτών τόνων τους. Έχουμε συνηθίσει, άλλωστε, τους μουντούς μήνες της σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας να επικρατούν στο καθημερινό μας ντύσιμο τα σκούρα και βαθιά χρώματα. Από ό,τι φαίνεται όμως τα nudes θα μας απασχολήσουν και αυτή την περίοδο. Αναζητώντας στιλιστική έμπνευση τόσο για τα επόμενα μας άρθρα όσο και για τα σύνολα μας, συναντήσαμε αμέτρητες nude εμφανίσεις των style experts με όλες τις αποχρώσεις των ουδέτερων χρωμάτων σε απολύτως κομψούς συνδυασμούς. Η πιο πρόσφατη, μάλιστα, ήταν εκείνη της Τόνιας Σωτηροπούλου στο κέντρο της Αθήνας.

Το nude look της Τόνιας Σωτηροπούλου που θα θες άμεσα να αντιγράψεις

Το μοντέλο και ηθοποιός μάς έχει απασχολήσει αρκετά με τις στιλιστικές της επιλογές τον τελευταίο καιρό. Από τη μία το μινιμαλιστικό και ρομαντικό νυφικό της με τη σχεδιαστική υπογραφή των MI-RO και από την άλλη το parisian look της, η Τόνια Σωτηροπούλου έχει αποδείξει πως πράγματι αξίζει μία θέση στις πιο καλοντυμένες celebrities της ελληνικής shobiz. Η πρόσφατη εμφάνιση της έρχεται να επισφραγίσει αυτόν τον τίτλο.

Η Τόνια Σωτηροπούλου δημιούργησε ένα casual σύνολο με πολλές ουδέτερες αποχρώσεις. Πιο συγκεκριμένα, η ίδια σε μία βραδινή έξοδος της φόρεσε ένα λευκό tailored παντελόνι, μία μπλούζα σε ουδέτερη απόχρωση, ένα παλτό σε παστέλ κίτρινο και λευκή crossbody τσάντα και sneakers.

Κάν' το όπως η Τόνια Σωτηροπούλου | Το casual look της με πρωταγωνιστές τις ουδέτερες αποχρώσεις
Σωτηροπουλου

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως οι απαλές και ήσυχες ουδέτερες αποχρώσεις του look της αναβάθμισαν τον casual χαρακτήρα του συνόλου, προσθέτοντας πολλούς πόντους κομψότητας και πολυτέλειας. Θα μπορούσες και εσύ να αναδημιουργήσεις το συγκεκριμένο outfit για το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Get the look

Teddy-coat σε μπεζ απόχρωση, Mango

Tailored παντελόνι, H&M

Κορμάκι Ριμπ, Zara

Τσάντα ώμου με αλυσίδα, Carpisa

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ