Follow us

Στην γκαρνταρόμπα των διασήμων | Ποια είναι τα απαραίτητα σχέδια στις γόβες σύμφωνα με την Τατιάνα Στεφανίδου

Η Τατιάνα Στεφανίδου έχει μία μεγάλη συλλογή με high heels και βρήκαμε τα σχέδια που λατρεύει.

Τατιάνα Στεφανίδου Alpha

Όπως έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν κάθε περίσταση έχει το δικό της dress code, εκείνο που καθορίζει την αισθητική, το ύφος και τα κομμάτια που είναι κατάλληλα για τον χώρο ή το event. Αυτό μας δίνει την ευκαιρία να πειραματιστούμε με το στιλ προσαρμόζοντας το κάθε φορά στην εκάστοτε εκδήλωση. Για αυτό, άλλωστε, το ντύσιμο του γραφείου είναι εντελώς διαφορετικό από εκείνο της βραδινής εξόδου και αυτό με τη σειρά του με το casual της Κυριακάτικης βόλτας. Έτσι, έχουμε ποικιλία στο καθημερινό μας styling, παίζοντας ένα ατέλειωτο παιχνίδι mix & match με τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας. Σήμερα, όμως, θα εστιάσουμε σε ένα μέρος της, που είναι τα παπούτσια και πιο συγκεκριμένα στις απαραίτητες γόβες που πρέπει να έχουμε στη συλλογή μας.

Η Τατιάνα Στεφανίδου και οι γόβες της | Ποια είναι τα must - have σχέδια

Η αλήθεια είναι πως εμείς στο MissBloom λατρεύουμε τα παπούτσια και έχουμε μία ιδιαίτερη αδυναμία στις γόβες. Έτσι, ακολουθούμε όλες τια fashionistas που έχουν τις ίδιες στιλιστικές αγάπες με εμάς και πέρνουμε ιδέες για τα σχέδια και τα απαραίτητα της ''shoe closet''. Παρατηρήσαμε, λοιπόν, πως η Τατιάνα Στεφανίδου έχει μία μεγάλη συλλογή με γόβες.

Η παρουσιάστρια είναι ιδιαιτέρως ενεργή στα social media και πάντα δημοσιεύει τα καλύτερα looks της. Ανάμεσα στις αναρτήσεις ξεχωρίσαμε τα posts με πρωταγωνίστριες τις γόβες. Φαίνεται πως είναι το αγαπημένο της αξεσουάρ και φροντίζει συχνά να επενδύει πάνω του. Για αυτό βέβαια και έχει τόσα πολλά σχέδια. Με την επάνοδο του glamorous style μετά τις καραντίνες και τους περιορισμούς, ένα ζευγάρι γόβες (ή και δύο) θα σου φανούν ιδιαιτέρως χρήσιμες. Plus, φέτος στις τάσεις της σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας '21-22 οι μυτερές γόβες επιστρέφουν δυναμικά και δεν γίνεται να λείπουν από τις εμφανίσεις σου. Πρόκειται για ένα σχέδιο, που μπορείς να φορέσεις από το γραφείο μέχρι και την έξοδο σου.

Παρακάτω, λοιπόν, ξεχωρίσαμε τα 4 απαραίτητα ζευγάρια σε γόβες σύμφωνα με τη shoe lover Τατιάνα Στεφανίδου.

-That black look

Loading...

-Nude goes with everything

Loading...

-Be extra

Loading...

-Bright Colors

Loading...

-Lady in red

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ