Follow us

Η Τατιάνα Στεφανίδου φόρεσε το πιο hot blazer από τα Zara

Αποτελεί τάση και θα το φορέσεις από το γραφείο έως τις εξόδους σου.

Στεφανιδου NDP

Η Τατιάνα Στεφανίδου είναι αδιαμφισβήτητα λάτρης του αυστηρού και διαχρονικού στιλ, που θα μπορούσε να περιγραφτεί με δύο λέξεις: Power Dressing. Η δημοσιογράφος τα τελευταία χρόνια επιλέγει καθαρές γραμμές, στενές σιλουέτες και tailored κομμάτια, όπως επίσης και ladylike φορέματα, κοστούμια και ταγέρ. Έτσι, μία σύντομη περιήγηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είναι αρκετή για να σου δώσει έμπνευση για το office style και τις επαγγελματικές εμφανίσεις σου. Αυτό κάναμε και εμείς!

Το Zara blazer της Τατιάνας Στεφανίδου που λατρέψαμε

Πέρα από στιλιστική έμπνευση, ο προσωπικός της λογαριασμός στο Instagram, όπου δημοσιεύει τα καλύτερα της looks και προσωπικές της στιγμές, είναι μία ματιά στην γκαρνταρόμπα της. Αναζητώντας, λοιπόν, office style inspo βρήκαμε την παρακάτω εμφάνιση, που μας άρεσε για πολλούς λόγους.

Loading...

Πρόκειται για μία άκρως σύγχρονη και κομψή πρόταση όσον αφορά το office style. Η Τατιάνα Στεφανίδου επέλεξε να φορέσει ένα σκούρο ψηλόμεσο μπλε tailored παντελόνι σε άλφα γραμμή, ένα παστέλ μωβ πουκάμισο και ένα πράσινο blazer, το οποίο είχε την ίδια απόχρωση με τις μυτερές γόβες της. Είναι σημαντικό να τονίσουμε, πως η εν λόγω εμφάνιση συμπεριλαμβάνει δύο τάσεις:

1. Τα χρώματα μωβ και πράσινο κυριαρχούν μεταξύ των hot αποχρώσεων για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 21-22. Μην ξεχνάς, πως η μόδα φέτος επιβάλλει έντονες και χαρούμενες αποχρώσεις στις μουντές ημέρες αυτής της περιόδου.

2. Οι μυτερές γόβες έχουν κάνει δυναμική επιστροφή στα fall trends και η Τατιάνα Στεφανίδου υιοθέτησε με τον πιο ενδιαφέροντα τρόπο τη φθινοπωρινή τάση. Μην διστάσεις και εσύ να φορέσεις ακόμα και στο γραφείο τις αγαπημένες γόβες σου σε έντονη απόχρωση.

Παρ' όλα αυτά, εμείς ξεχωρίσαμε και το blazer της, το οποίο ολοκληρώνει μοναδικά το σύνολο της. Πρόκειται για ένα διαχρονικό σχέδιο με στενή γραμμή αντί για oversized και φέρει έντονους ώμους -μία πινελιά που θα προσθέσει αμέτρητους στιλιστικούς πόντους και επιβλητικότητα στην εμφάνιση σου. Plus, οι ώμοι κάνουν τη σιλουέτα να φαίνεται ακόμα πιο ψηλή. Αποτελεί ένα σχέδιο της συλλογής του Zara και θα το βρεις εδώ.

Η Τατιάνα Στεφανίδου φόρεσε το πιο hot blazer από τα Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ