Follow us

Κανόνισες βραδινή έξοδο με τις φίλες σου; | Φόρεσε το μαύρο φόρεμα σου όπως η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Όταν έχεις αμφιβολία... φόρα απλώς το αγαπημένο σου μαύρο φόρεμα.

stamatina tsimtsili NDP Photo Agency

Εάν χρειαζόταν να χωρίσουμε τα ρούχα της γκαρνταρόμπας μας σε κάποιες νοητές κατηγορίες, το μαύρο φόρεμα θα είχε μία αποκλειστικά δική του. Το διαχρονικά αγαπημένο φόρεμα όλων των γυναικών, ανεξαρτήτου ηλικίας, στιλ και σωματότυπου έχει μία σταθερή θέση στη συλλογή μας, όσα χρόνια κι αν περάσουν. Είναι το φόρεμα που επιλέγουμε όταν θέλουμε να νιώσουμε κομψές χωρίς ιδιαίτερο προσπάθεια, μας κάνει να νιώθουμε άνετα και αναδεικνύει το sexiness μας. Φυσικά, μεταξύ άλλων περιστάσεων, το μικρό μαύρο φόρεμα είναι η καλύτερη επιλογή για μία βραδινή έξοδο.

Οι κορυφαίες τάσεις της μόδας για αυτή τη σεζόν σύμφωνα με τη Βάσια Κωσταρά και styling tips για να τις υιοθετήσεις

Ποιος είναι όμως ο πιο φρέσκος και σύγχρονος τρόπος για να φορέσεις το αγαπημένο σου μαύρο φόρεμα; Μία πρόσφατη εμφάνιση της Σταματίνας Τσιμτσιλή και μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θα σε βοηθήσουν να απαντήσεις στην παραπάνω ερώτηση. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια υιοθέτησε το αγαπημένο hack των fashion gurus, συνδύασε δηλαδή το φόρεμα της με party shoes που αναβάθμισαν αμέσως το αποτέλεσμα. Συγκεκριμένα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή επέλεξε ένα μίνι, μαύρο φόρεμα με puff sleeves και το συνδύασε με ψηλοτάκουνες γόβες σε λιλά απόχρωση με λουριά που δένουν γύρω από τον αστράγαλο. Το σύνολο της είναι σούπερ κομψό και θηλυκό.

Night Out | Το look της Βίκυς Καγιά που θα σε κάνει να μη βαρεθείς ποτέ το μικρό μαύρο φόρεμα

Το styling hack λοιπόν που πρέπει να κρατήσεις από την εν λόγω εμφάνιση της Σταματίνας Τσιμτσιλή είναι πως για να μη βαρεθείς ποτέ το little black dress, μπορείς να το συνδυάζεις με εντυπωσιακά παπούτσια. Flat ή ψηλοτάκουνα, σε έντονα χρώματα ή μοτίβα, διακοσμημένα με στρας, με ιδιαίτερα τακούνια. Οι επιλογές που μπορείς να κάνεις είναι άπειρες και όλες τους άκρως εντυπωσιακές. Ωστόσο, εάν θέλεις να επενδύσεις σε ένα νέο ζευγάρι γόβες, σού προτείνουμε να προτιμήσεις ένα ζευγάρι όπως αυτές της παρουσιάστριας. Τα λουριά που δένουν γύρω από τον αστράγαλο κολακεύουν πολύ το πόδι, μία λεπτομέρεια που θα αναβαθμίσει ακόμα περισσότερο την εμφάνιση σου.

Το look της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Loading...

Get the Look

Μίνι φόρεμα με ζώνη Zara

Γόβες με σατέν ύφασμα Envie Shoes

Μίνι φόρεμα με στρας BSB

Κόκκινες γόβες Michael Kors Kalogirou

Μίνι φόρεμα με βολάν attrattivo

Γόβες Tsakiris Mallas

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ