Follow us

5 φρέσκοι τρόποι για να προσθέσεις τα animal prints στο χειμερινό ντύσιμο σου

Τα μοτίβα που αποπνέουν δυναμισμό και κομψότητα.

street style Pixel Formula

Τα animal prints ανήκουν στην κατηγορία των μοτίβων που πλέον έχουν αποκτήσει την αξία του διαχρονικού και κλασικού, ενώ παράλληλα πάντα παρουσιάζεται ένας νέος, πιο σύγχρονος τρόπος για να τα προσθέσεις στα σύνολα σου. Άλλωστε, μοτίβα όπως το λεοπάρ έχουν αγαπηθεί ιδιαίτερα από style icons όπως η Kate Moss, η οποία δύσκολα αποχωριζόταν τη λεοπάρ γούνα της. Ωστόσο, τα animal prints πέρασαν και μία περίοδο αμφισβήτησης από τις γυναίκες. Με την πάροδο του χρόνου, ακόμα και η τελευταία αμφιβολία για τη στιλιστική τους αξία εξαφανίστηκε και πλέον τα animal prints έχουν μία σταθερή θέση στη ντουλάπα των περισσότερων γυναικών.

Για τη σεζόν φθινόπωρο/χειμώνας 2021-2022, τα animal prints είναι οι leaders της street style μόδας. Εκτός από το κλασικό λεοπάρ που επιλέγουν οι περισσότερες γυναίκες, μοτίβα όπως το cow και tiger print, το zebra μοτίβο και το snakeskin έρχονται να επιβεβαιώσουν τη δυναμική και την ανεπιτήδευτη κομψότητα τους.

Σε περίπτωση λοιπόν που θέλεις να προσθέσεις αυτά τα τόσο ιδιαίτερα μοτίβα στο ντύσιμο σου, παρακάτω συγκεντρώσαμε πέντε κομψούς τρόπους για να πετύχεις τον στόχο σου.

#1 Παντελόνι

Loading...

#2 Φόρεμα

Loading...

#3 Knee length μπότες

Loading...

#4 Πανωφόρι

Loading...

#5 Τσάντα

Loading...

Karl by Karl | Η νέα capsule συλλογή επιβεβαιώνει πως η genderless μόδα είναι πιο επίκαιρη από ποτέ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ