Follow us

Updating | Οι εκπτώσεις είναι γεγονός και αυτά τα κομμάτια θα αναβαθμίσουν τις εμφανίσεις σου

''Χαμηλές τιμές'' και ''κομψότητα'' είναι όσα θέλουμε να ακούμε αυτή την περίοδο!

Updating | Οι εκπτώσεις είναι γεγονός και αυτά τα κομμάτια θα αναβαθμίσουν τις εμφανίσεις σου Pixel Formula

Είμαστε σίγουρες πως δεν έχουμε μόνο εμείς μία fashion wish-list γεμάτη από πάνω μέχρι κάτω με κομμάτια, που θα θέλαμε να κάνουμε δικά μας. Η περίοδος, λοιπόν, των εκπτώσεων αποτελεί την ιδανική στιγμή για να τα αποκτήσουμε. Η ''mid sale season'', όπως, θα δεις να αναγράφεται στις βιτρίνες και τις διαφημίσεις, κάνουν την πολυτέλεια προσιτή. Statement κομμάτια και αξεσουάρ που μπορεί η τιμή τους να ξεπερνούσε τα επιθυμητά πλαίσια τώρα βρίσκεται σε απολύτως προσιτό επίπεδο και εμείς δεν βλέπουμε την ώρα να τα προσθέσουμε στη γκαρνταρόμπα μας και να παίξουμε μαζί τους το αγαπημένο στιλιστικό παιχνίδι "mix & match''. Προτού, όμως, προβούμε σε ένα online shopping ή στα καταστήματα των εμπορικών κέντρων και αγορών, θα πρέπει να ξεχωρίσουμε τα κομμάτια που αξίζουν πράγματι την επένδυση. Ποια είναι αυτά;

Έλα για ψώνια μαζί μας | Οι εκπτώσεις γίνονται μόνο στις τιμές και όχι στην κομψότητα

Αυτή η περίοδος είναι ιδανική για να επενδύσουμε σε ποιοτικά κομμάτια, τα οποία έχουν διαχρονικό χαρακτήρα, κομψότητα, στιλιστική ευελιξία και ανθεκτικότητα στο πέρασμα του χρόνου. Πρόκειται για τα fashion items, που θα χρησιμοποιείς καθ' όλη τη διάρκεια αυτής της σεζόν και δεν θα παραμείνουν κρεμασμένα, διπλωμένα ή στοιβαγμένα στη γκαρνταρόμπα σου για τις ''ειδικές περιστάσεις''. Ας τα δούμε πιο αναλυτικά.

Μάλλινο μαύρο παλτό: Λατρεύουμε τα χρώματα και φέτος οι τάσεις έχουν μαξιμαλιστική διάθεση, όμως, μερικές φορές τα staples έχουν προτεραιότητα στις αγορές μας. Ένα μάλλινο μαύρο παλτό θα σου φανεί παραπάνω από απλά χρήσιμο. Είναι ευέλικτο, κατάλληλο για κάθε περίσταση και θα σου προσφέρει πολλούς στιλιστικούς πόντους και ζεστασιά.

Loading...

Μία tote τσάντα: Με τη φθινοπωρινή σεζόν σίγουρα άλλαξες και τη τσάντα του γραφείου και έβγαλες από το πίσω μέρος της γκαρνταρόμπας την fall tote τσάντα σου. Μετά όμως από τόσο καιρό (2 κατ΄οίκον περιορισμούς για να είμαστε ακριβείς) συνειδητοποιείς πως είναι φθαρμένη και αρκετά ''χρησιμοποιημένη''. Ήρθε η ώρα να επενδύσεις σε μία νέα.

Loading...

Chelsea boots: Αποτελούν τάση, όμως, αν επιλέξεις ένα ήσυχο look των chelsea μποτών θα τις φορέσεις για πολλές σεζόν. Σου προτείνουμε να επενδύσεις σε ένα ζευγάρι απλών μαύρων ή σε ουδέτερες αποχρώσεις chelsea boots με τρακτερωτή σόλα, καθώς η κλιματική αλλαγή υπόσχεται πολλές καταιγίδες και χιόνια. Καλύτερα να είσαι προετοιμασμένη από τώρα παρά να γίνεσαι μούσκεμα τελευταία στιγμή.

Loading...

Κοστούμι: Διαχρονικό, φινετσάτο και ευκολοφόρετο, το κοστούμι δεν χάνει την αξία του. Οι σχεδιαστές, μάλιστα, προτείνουν σχέδια ανάμεσα στο ανδρόγυνο look το casual και τις pop αποχρώσεις, οπότε σίγουρα θα βρεις το ιδανικό για εσένα στις εκπτώσεις, που θα ανανεώσει το office style σου.

Loading...

Party pumps: Με την εορταστική σεζόν να είναι μία ανάσα μακριά χρειάζεσαι σίγουρα εκκεντρικά παπούτσια. Κάνε επιτέλους δικές σου τις μυτερές γόβες με τις λαμπερές αγκράφες και τις έντονες αποχρώσεις που τόσο πολύ ήθελες! Άλλωστε, μπορείς να τις φορέσεις και στην καθημερινότητα σου συνδυασμένες με ένα απλό look.

Loading...

Αξεσουάρ: Είναι σημαντικό να επενδύσεις σε αξεσουάρ σε αυτές τις εκπτώσεις για να απογειώσεις το χειμερινό σου στιλ. Μία φαρδιά ζώνη, ένα μαντίλι, γυαλιά ηλίου και κοσμήματα θα προσθέσουν πολλά στα σύνολα σου. Μην τα παραμελείς!

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ