Follow us

Βρήκαμε την πιο προσιτή εκδοχή της τσάντας που φοράνε όλες οι style experts αυτή τη σεζόν

Είναι κλασική, κομψή και σου προσφέρει στιλιστική ευελιξία.

Σου βρήκαμε την πιο προσιτή εκδοχή της τσάντας που φοράνε όλες οι style experts αυτή τη σεζόν Pixel Formula

Από εβδομάδα σε εβδομάδα μπορεί να μην αλλάζουν πολλά πράγματα, όμως, σε βάθος χρόνου μπορούμε να παρατηρήσουμε αρκετές αλλαγές. Αυτό ισχύει τόσο στην καθημερινότητα μας και οτιδήποτε την απαρτίζει μέχρι και τη βιομηχανία της μόδας. Επικεντρώνοντας στην τελευταία κατηγορία, όσο περνάει ο καιρός αναδύονται οι τάσεις της εκάστοτε σεζόν και διαφοροποιείται το στιλ. Όσον αφορά τις πρώτες, κάποιες από αυτές θεωρούνται βασικές και άλλες έχουν μικρότερη βαρύτητα αλλά μεγάλη στιλιστική αξία. Κάπου ανάμεσα στις δύο συγκαταλέγονται και ''it'' τσάντες της σεζόν, οι οποίες τα τελευταία χρόνια πληθαίνουν. Με τη βιομηχανία της μόδας να αναπτύσσεται μέσω των νέων μικρών brands, σχεδιαστών και ιερειών του στιλ, οι τάσεις που επικρατούν και επιλογές που μας προσφέρονται αυξάνονται εξίσου. Για το χειμώνα 2021-2022 έχουμε μεγάλη ποικιλία στις τσάντες και πιο συγκεκριμένα στις ''it'', τα πιο διάσημα δηλαδή σχέδια στο χρήσιμο αξεσουάρ, την τσάντα.

Όλες οι celebrities και fashion experts επενδύουν σε αυτό το σχέδιο

Οι τσάντες μπορεί να έχουν αδιαμφισβήτητη πρακτική αξία, ωστόσο, έχουν και στιλιστική. Ως αξεσουάρ, μπορούν να αναβαθμίσουν κάθε σύνολο και χωρίς αυτές δεν ολοκληρώνεται κανένα! Έτσι, δεν μπορούμε παρά να έχουμε αρκετά σχέδια τους στη συλλογή μας, αφού τρέφουμε μία ιδιαίτερη συμπάθεια για αυτές. Όταν, λοιπόν, είδαμε τις περισσότερες celebrities, όπως οι Kendall Jenner και Hailey Bieber, και τις fashion influencers να κρατούν την διαχρονική μαύρη δερμάτινη Saint Lauren ''Le 5 à 7 Ηobo'' τσάντα ώμου, ξέραμε πως έπρεπε οπωσδήποτε να βρούμε την πιο προσιτή εκδοχή της και να την κάνουμε δικιά μας.

Loading...
Loading...

Πρόκειται για ένα κλασικό σχέδιο, που επιστρέφει και πάλι στις νέες συλλογές του οίκου και φέρει μία κομψότητα στην οποία δεν μπορούμε να αντισταθούμε. Έχει στιλιστική ευελιξία, είναι απολύτως πρακτική και ξέρουμε πως θα τη φοράμε για αρκετές σεζόν αλλά η τιμή της είναι κάπως... απαγορευτική. Για αυτό το λόγο ξεκινήσαμε μία αναζήτηση ενός σχεδίου, που να της μοιάζει και το βρήκαμε στο Mango!

Βρήκαμε την πιο προσιτή εκδοχή της τσάντας που φοράνε όλες οι style experts αυτή τη σεζόν
tsanta

Η δερμάτινη τσάντα baguette του Mango κοστίζει 49,99 ευρώ και θα τη βρεις εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ