Follow us

Κάν' το όπως η Kendall Jenner | Το μικρό μυστικό της για να φαίνεται λαμπερή ακόμα κι όταν είναι (σχεδόν) άβαφη

Το makeup hack για να φαίνεσαι περιποιημένη ακόμα και χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

Kendall Jenner Splash News / Ideal Image

Τι κοινό έχουν η Kendall Jenner, η Hailey Bieber και όλα τα top models και τα κορίτσια της μόδας; Φαίνονται αψεγάδιαστες και όμορφες ακόμα και με μηδενικό μακιγιάζ. Ή τουλάχιστον έτσι μας κάνουν να νομίζουμε.

Γιατί η αλήθεια είναι ότι για να φανεί το πρόσωπο λαμπερό και άψογο, πρέπει να έχει προηγηθεί μια πολύ καλή περιποίηση της επιδερμίδας, με την κατάλληλη για το κάθε δέρμα skincare ρουτίνα. Με αυτόν τον τρόπο η επιδερμίδα λάμπει και δεν χρειάζεται όντως πολλά προϊόντα μακιγιάζ για να αναδειχθεί περισσότερο.

Τα 7 μπορντό κραγιόν που δεν θα μπορείς να αποχωριστείς φέτος τον χειμώνα

Έτσι και η Kendall Jenner ποζάρει πολλές φορές χωρίς ίχνος μακιγιάζ, ή τέλος πάντων, με ένα πολύ διακριτικό makeup look που στόχο έχει να αναδείξει τα φυσικά όμορφα χαρακτηριστικά της και τα χρώματα του δέρματός της.

Σε μια πρόσφατη εικόνα που ανέβασε μάλιστα μας έκανε εντύπωση πώς ένα διάφανο και κατά τ' άλλα απλό lip gloss στα χείλη της έδωσε την εντύπωση ενός πολύ προσεγμένου μακιγιάζ που κατά τ'άλλα ήταν αρετά "σκέτο" και απλό.

Loading...

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που τη βλέπουμε τόσο λιτά βαμμένη. Το τοπ μόντελ το συνηθίζει αρκετά, δίνοντας έμπνευση σε όλες μας να αγκαλιάσουμε τη φυσική μας ομορφιά.

Αν θες να το αντιγράψεις δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις μερικά απλά βήματα. Πρώτον, δώσε βάση στην ενυδάτωση και στον καθαρισμό του δέρματός σου. Δεύτερον, μην ξεχνάς την αντηλιακή προστασία ενώ αν θες να αποφύγεις το foundation, μπορείς να επιλέξεις ένα αντηλιακό με χρώμα που επιτελεί δύο λειτουργίες: της προστασίας απ' τον ήλιο αλλά και της κάλυψης τυχόν ατελειών. Τέλος, μπορείς να εφαρμόσεις κι ένα primer με στόχο να καμουφλάρειςτους πόρους ή τυχόν σημάδια που έχεις. Ολοκλήρωσε το μακιγιάζ με λίγο ρουζ για μιαφυσική όψη υγείας αλλά και ένα lip gloss όπως αυτό της Kendall που θα σου χαρίσει στην στιγμή μια νεανική και φρέσκια όψη, κάνοντάς σε ταυτόχρονα να δείχνεις πολύ περιποιημένη.

Loading...
Loading...
Loading...

4 χειμωνιάτικα χτενίσματα που όμως βλέπουμε παντού στο Instagram από τώρα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ