Follow us

Λευκό παντελόνι τον χειμώνα; Φόρεσέ το όπως η Δούκισσα Νομικού

Το λευκό είναι ο πρωταγωνιστής των πιο stylish outfits ακόμα και τον χειμώνα.

Δούκισσα Νομικού Instagram

Ποιος λέει ότι το λευκό παντελόνι (και εν γένει τα ανοιχτά χρώματα) δεν είναι για τον χειμώνα; Οι τάσεις των τελευταίων σεζόν έχουν καταστήσει το λευκό (και όλες τις αποχρώσεις του) σε πρωταγωνιστή των φθινοπωρινών και χειμωνιάτικων looks και οι πιο ενημερωμένες fashionistas φροντίζουν να το εντάσσουν στο ντύσιμό τους σε κάθε ευκαιρία.

Με φορέματα ή παντελόνια; | Η Δούκισσα Νομικού φόρεσε τα μποτάκια που ταιριάζουν με τα πάντα

Έτσι και η Δούκισσα Νομικού, μια από τις πιο καλοντυμένες Ελληνίδες, έκανε μια total white εμφάνιση σε πρόσφατη επίσημη έξοδό της και κατέπληξε τους πάντες.

Το μοντέλο και παρουσιάστρια συνδύασε ένα λευκό παντελόνι με διακριτικό flare με ασορτί σακάκι το οποίο είχε μια περίτεχνη διαφάνεια με δαντέλα στην πλάτη. Μέσα από το σακάκι επέλεξε να φορέσει ένα μπεζ cropped top που τόνιζε τη λεπτή μέση της ενώ ολοκλήρωσε το outfit με μια καπιτονέ μαύρη cross body bag και μαύρες ψηλοτάκουνες μυτερές γόβες.

Δες το look

Loading...
Loading...

Πώς να το αντιγράψεις κι εσύ

Αν θες να υιοθετήσεις το look της μπορείς εύκολα να το κάνεις είτε με την επιλογή ενός λευκού (ή κρεμ ή μπεζ κοστουμιού) είτε με ένα σακάκι και παντελόνι / τζιν που δεν χρειάζεται απαραίτητα να είναι ασορτί. Απεναντίας, είναι τάση να μην είναι ολόιδια τα χρώματα μεταξύ τους - αλλά πρέπει να είναι κοντά οι αποχρώσεις μεταξύ τους και να ανήκουν στην ίδια χρωματική παλέτα. Τέλος, έχουμε μεγάλη αγάπη και προτίμηση στα oversized σακάκια καθώς κάνουν το outfit να δείχνει ακόμα πιο stylish και cool. Μην φοβηθείς λοιπόν να φορέσεις ένα σακάκι ακόμα και 2 νούμερα μεγαλύτερό σου!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ