Follow us

Ζεσταίνεσαι συνέχεια; | Να πως θα ντυθείς φθινοπωρινά χωρίς να ''σκας'' κάθε μέρα

Τα στιλιστικά tips για αυτή την περίοδο που δεν κάνει ακόμα ''πραγματικό'' κρύο.

Ζεσταίνεσαι συνέχεια; | Να πως θα ντυθείς φθινοπωρινά χωρίς να ''σκας'' κάθε μέρα Pixel Formula

Δεν είναι τυχαίος ο στίχος ''δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα...''. Μέχρι το ημερολόγιο να δείξει ''Ιανουάριος'', η θερμοκρασία θα ανεβοκατεβαίνει σαν τρενάκι στο Λούνα Παρκ. Παρ' όλα αυτά, ακόμα και η πιο χαμηλή ένδειξη της δεν θα είναι αρκετά χαμηλή για κάποια άτομα. Είμαστε σίγουρες, πως ανάμεσα στις αναγνώστριες μας στο MissBloom υπάρχουν εκείνες που παντός καιρού ζεσταίνονται. Τι και αν έξω βρέχει και ο αέρας κρυώνει την ατμόσφαιρα, εσύ θα σκας περπατώντας προς το γραφείο, τον καφέ ή την έξοδο σου. Ήρθε, λοιπόν, η ώρα να βάλουμε τέλος σε αυτό το μέρος της καθημερινότητας σου. Πώς; Συνέχισε να διαβάζεις και θα ανακαλύψεις τα στιλιστικά tips, που υπόσχονται να εξαφανίσουν αυτό το πρόβλημα.

Stay Cool | Πώς θα ντυθείς φθινοπωρινά χωρίς να ιδρώνεις μέσα στα ρούχα σου

Κάνοντας την καθημερινή στιλιστική έρευνα ξεχωρίσαμε παρακάτω 5 συμβουλές και προτάσεις συνόλων, που θα σε βοηθήσουν να ντυθείς φθινοπωρινά και να είσαι επίκαιρη, χωρίς ωστόσο να ιδρώνεις συνέχεια από τα βαριά ρούχα.

Loading...

1. Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά, για αρχή απέφυγε τα πλεκτά, μάλλινα και ζεστά υφάσματα. Βάλε τα στην άκρη της ντουλάπας σου για όταν το σώμα σου πραγματικά τα χρειαστεί.

2. Αντί να φορέσεις παλτό και βαριά τζάκετ, μπορείς να φορέσεις μία πλεκτή cardigan. Βέβαια, θα μας πεις πως αυτό έρχεται σε σύγκρουση με το παραπάνω tip. Μην βιάζεσαι. Μία πλεκτή ζακέτα είναι ''τόσο όσο'' ζεστή, έτσι ώστε να μην σκας κάθε μέρα. Συνδύασε την με ένα τοπ, όπως T-shirt ή τιραντάκι.

Loading...

3. Όσον αφορά τα πανωφόρια, τις ημέρες που βρέχει ή έχει αέρα μπορείς να φορέσεις μία καμπαρντίνα. Είναι ιδανική για αυτή την εποχή και ακόμα πιο κατάλληλη για εσένα, που θα ιδρώσεις με ένα μάλλινο παλτό ή aviator τζάκετ.

Loading...

4. Τα καλσόν μπορεί να μην είναι ιδανική επιλογή για εσένα, όμως, μπορείς να φορέσεις τα φορέματα, τις φούστες και τα σορτς σου με ψηλές και κοντές κάλτσες. Μια εναλλακτική πρόταση που θα σε κρατήσει μέσα στο φθινοπωρινό dress code.

Loading...

5. Παίξε σωστά με το layering. Ο συνδυασμός διάφορων ρούχων αυτή την περίοδο έχει σκοπό την προστασία από το κρύο. Ωστόσο, έχει μεγάλη στιλιστική αξία και μας προσφέρει την ευκαιρία να πειραματιστούμε με το στιλ μας. Για εσένα, όμως, έχει και άλλη ιδιότητα: Συνδυάζοντας πιο ελαφριά ρούχα μεταξύ τους μπορείς να κάνεις άκρως φθινοπωρινά looks, χωρίς να ζεσταίνεσαι ασφυκτικά. Δες το outfit παρακάτω: Σορτς, πουκάμισο, tailored γιλέκο και μπότες. Ποιος είπε ότι το φθινόπωρο πρέπει να ''τυλίγεσαι'' μόνο με πλεκτά;

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ