Follow us

Η Αθηνά Οικονομάκου με το ιδανικό σύνολο για μία βραδιά στο θέατρο | Τα στιλιστικά tips που ξεχωρίσαμε

3 στιλιστικά tips για να δημιουργήσεις την πιο κομψή εμφάνιση.

Αθηνά Οικονομάκου NDP

Με το πρόγραμμα των παραστάσεων όλο να πληθαίνει βρίσκουμε τόσες πολλές ευκαιρίες να επισκεφθούμε τα θέατρα της πόλης μας. Η μία πρεμιέρα διαδέχεται την άλλη και εμείς δεν ξέρουμε σε ποια παράσταση να πρωτοπάμε. Χθες, για παράδειγμα, ήταν η επίσημη πρεμιέρα του θεατρικού έργου "Hair", όπου έδωσαν το παρών αρκετοί celebrities και ο φακός του φωτογραφικού πρακτορείου NDP ήταν εκεί μεταδίδοντας μας όλα τις εμφανίσεις της βραδιάς. Πέρα από την παράσταση, που πρόκειται για ένα πολυβραβευμένο μιούζικαλ εμπνευσμένο από την αντιπολεμική ιστορία του περίφημου Summer of Love στο Σαν Φρανσίσκο, το ενδιαφέρον μας κέντρισαν τα outfits των παρευρισκόμενων. Άλλωστε, εμείς πάντα ψάχνουμε νέες προτάσεις και ιδέες για τα σύνολα μας και το θέατρο αποτελεί μία περίσταση με το δικό του dress code. Από όλες, λοιπόν, τις εμφανίσεις εμείς ξεχωρίσαμε εκείνη της Αθηνάς Οικονομάκου, η οποία είναι γνωστή για το χαρακτηριστικό στιλ της αλλά και την αγάπη της για τη μόδα.

Αναρωτιέσαι τι θα φορέσεις στο θέατρο; Η Αθηνά Οικονομάκου σού προσφέρει την ιδανική πρόταση

Η ηθοποιός και σχεδιάστρια μόδας με το δικό της brand ρούχων και κοσμημάτων, ''Project Soma'' και ''Allover'', έκανε μία ξεχωριστή εμφάνιση την πρεμιέρα του ''Hair'', όπου πρωταγωνιστεί η αγαπημένη της φίλη Μαίρη Συνατσάκη. Η Αθηνά Οικονομάκου δημιούργησε το παρακάτω look με χρωματικές αντιθέσεις και bohemian αισθητική, που ξέρουμε πως θα σου δώσει αρκετή έμπνευση για να συνδυάσεις αντίστοιχα τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου.

Η Αθηνά Οικονομάκου με το ιδανικό σύνολο για μία βραδιά στο θέατρο | Τα στιλιστικά tips που ξεχωρίσαμε

Η ίδια φόρεσε ένα λευκό παντελόνι, μπλε φλοράλ top, blazer σε παρόμοια απόχρωση με τη μπλούζα, φούξια γόβες και τσάντα ώμου με αλυσίδα. Η ίδια πρόσθεσε μία ζώνη με χρυσή αγκράφα και κοσμήματα στην ίδια απόχρωση με αυτή. Η Αθηνά Οικονομάκου χρησιμοποίησε το styling κανόνα των τριών χρωμάτων συνδυάζοντας επιτυχημένα το μπλε, το φούξια και το λευκό σε ένα outfit, που μπορείς και εσύ να αναδημιουργήσεις για τις δικές σου εξόδους και ειδικά για εκείνες του θεάτρου.

Τι κρατάμε από το look;

1. Παίξε με τα χρώματα και δημιούργησε κομψές αντιθέσεις τηρώντας τον κανόνα των τριών χρωμάτων, που θα βρεις εδώ.

2. Πρόσθεσε statement αξεσουάρ, όπως γόβες σε pop απόχρωση και εκκεντρικά κοσμήματα στο λαιμό σαν την Αθηνά Οικονομάκου.

3. Πρόσθεσε μία ζώνη με αγκράφα στο look σου, καθώς θα προσφέρει περισσότερο σχήμα στη σιλουέτα σου και πολλούς στιλιστικούς πόντους στην εμφάνιση σου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ