Follow us

Δεν το έχεις πολύ με το βραδινό ντύσιμο; | Ο στιλιστικός συνδυασμός που θα σου λύσει τα χέρια

Ποιος είπε ότι ένα τοπ και ένα απλό παντελόνι δεν μπορεί να είναι ένα κομψό night out look;

Δεν το έχεις πολύ με το βραδινό ντύσιμο; | Ο στιλιστικός συνδυασμός που θα σου λύσει τα χέρια Pixel Formula

Μετά από δύο κατ' οίκον περιορισμούς και ακόμα μία μάχη με την πανδημία το night out ντύσιμο παραμένει κάτι μακρινό... ένα dress code που έχουμε να εξασκήσουμε καιρό. Τηρώντας πάντα τα μέτρα, όμως, οι βραδινοί έξοδοι έχουν επιστρέψει στην πραγματικότητα μας και εμείς έχουμε ήδη κανονίσει τα επόμενα night outs. Είτε αυτά είναι μία βραδιά στο θέατρο και ένα ποτό, είτε ένα φαγητό και μία βόλτα, οι συγκεκριμένες περιστάσεις έχουν την ίδια αισθητική και τις ίδιες απαιτήσεις όσον αφορά το styling και αυτό ίσως να σε δυσκολεύει. Μπορεί να μην είσαι φίλη των φορεμάτων ή των φουστών και το επίθετο ''glamorous'' να είναι απλά μία λέξη που συναντάς στα social media, αυτό όμως δεν σημαίνει, πως δεν θα ντυθείς ''on point'' στην εκάστοτε βραδινή σου έξοδο.

Εμείς εδώ στο MissBloom, άλλωστε, έχουμε βάλει σκοπό να κάνουμε το styling όσο πιο απλό γίνεται για εσένα, ώστε να μπορείς εύκολα και γρήγορα να δημιουργείς σύνολα, που ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες και την αισθητική σου. Το night out ντύσιμο δεν αποτελεί εξαίρεση. Για εσένα, λοιπόν, που δεν τα πας καλά με το εν λόγω dress code, σου βρήκαμε τον πιο εύκολο συνδυασμό δύο βασικών κομματιών της γκαρνταρόμπας σου: Ένα τοπ και ένα απλό παντελόνι. Ναι, διάβασες σωστά.

Top & Pants | Ποιος είπε ότι στις βραδινές σου εξόδους δεν μπορείς να είσαι άνετη;

Η αλήθεια είναι πως ο συγκεκριμένος style combo είναι ένας από τους πιο εύκολους και συνηθισμένους στην γκαρνταρόμπα και τις εμφανίσεις μας. Παρ' όλα αυτά, τείνουμε να τον παραμελούμε σε πιο επίσημες περιστάσεις, αφού τον έχουμε συνδέσει με πιο καθημερινά σύνολα. Σύμφωνα με τις style experts, όμως, αυτός ο συνδυασμός είναι ιδανικός και για το βράδυ, αρκεί να έχεις τα σωστά κομμάτια.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε τα σχέδια των τοπ, που μπορείς άνετα να φορέσεις με το τζιν, το tailored ή το δερμάτινο παντελόνι και το ψηλόμεσο κολάν σου στη βραδινή έξοδο. Μάλιστα, μπορείς να πάρεις και στιλιστική έμπνευση από τα σύνολα των fashionistas.

-Romantic Feathers

Loading...

-See - through

Loading...

-Cut - outs

Loading...

-Bustier

Loading...

-Silk Blouse

Loading...

-Puff sleeves

Loading...

-Cropped top

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ