Follow us

Πάμε για ψώνια; | Τα σύνολα που θα φορέσεις στην εορταστική περίοδο

Δεν χρειάζεται να περιμένεις μέχρι την τελευταία στιγμή για να βρεις το ιδανικό outfit.

Πάμε για ψώνια; | Τα σύνολα που θα φορέσεις στην εορταστική περίοδο Pixel Formula

Πριν λίγες ημέρες η νέα καμπάνια του Michael Kors για την εορταστική περίοδο κυκλοφόρησε και μας έβαλε και εμάς σε ένα άκρως glamorous mood. Το cast αποτελούνταν από τους Bella Hadid, Bretman Rock, Lori Harvey και Tina Leung, οι οποίοι ήταν ντυμένοι με τα τελευταία σχέδια του Αμερικανού σχεδιαστή. Από τη μία πλευρά είχαμε τα μοντέρνα jet setting σύνολα και από την άλλη τα λαμπερά φορέματα και outfits, που είναι ιδανικά τόσο για βραδινές εξόδους όσο και για την εορταστική περίοδο, η οποία είναι μία ανάσα μακριά. Οι φωτογραφίες, το βίντεο της καμπάνιας και η συλλογή μας έβαλε σε σκέψεις, καθώς φέτος θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τις γιορτές μαζί με τα αγαπημένα μας πρόσωπα διασκεδάζοντας με πολλή μουσική και φαγητό. Άρα θα χρειαστούμε τα κατάλληλα σύνολα και αυτό σημαίνει ένα πράγμα: Xmass Shopping!

Τα looks που θα φορέσουμε φέτος στην εορταστική περίοδο

Πριν τους κατ' οίκον περιορισμούς και τη μάχη με την πανδημία, η εορταστική περίοδος του Δεκεμβρίου, που ξεκίναγε από τα τέλη Νοεμβρίου, ήταν ένα ασταμάτητο πάρτι, με πολλές κοινωνικές υποχρεώσεις δώρα και παγιέτα. Λαμπερά φορέματα, φίνες υφές, βελουτέ κοστούμια, εκκεντρικά κοσμήματα και παπούτσια to die for κοσμούσαν όχι απλά τα Σαββατοκύριακα μας αλλά και σε πολλές περιπτώσεις τα μέσα των εβδομάδων μας. Συνήθως εκείνη την περίοδο αναζητούσαμε τα κατάλληλα σύνολα για αυτές τις περιστάσεις. Άλλοτε τα βρίσκαμε και άλλοτε απογοητευόμασταν.

Loading...

Για να μην τρέχουμε τελευταία στιγμή και βρεθούμε χωρίς το φόρεμα που θα θέλαμε, τα παπούτσια που ερωτευτήκαμε αλλά και την κατάλληλη μικρή τσάντα, θα πρέπει από τώρα να οργανωθούμε. Άλλωστε, ο σοφός λαός έχει πει πως ''των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν''; Αναζητώντας, λοιπόν, τη στιλιστική έμπνευση αλλά και τα κομμάτια που θα ντύσουν φέτος τις πιο λαμπερές νύχτες μας βρήκαμε το παρακάτω βίντεο στο Tik Tok.

Πρόκειται για ένα χρήσιμο βίντεο που επικεντρώνεται στα festive fashion items του Zara, που μπορείς να αξιοποιήσεις στις εκδηλώσεις που πλησιάζουν. Μίνι φορέματα με λεπτομέρειες που αντανακλούν το φως και μαγνητίζουν τα βλέμματα, παπούτσια με κοντό τακούνι αλλά και έντονο χαρακτήρα είναι τα κομμάτια που μας προτείνει η @modelapproved fashionista.

Εσύ τι θα επέλεγες από τα παρακάτω;

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ