Η Ζέτα Μακρυπούλια έκανε το απόλυτο βραδινό look | Πώς θα το αντιγράψεις

Η παρουσιάστρια μοίρασε στιλιστικά μαθήματα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
NDP

Μπορεί η θερμοκρασία να πέφτει ολοένα και περισσότερο, παρ' όλα αυτά, τα βράδια έχουμε μία έντονη επιθυμία να ξεχυθούμε στα μαγαζιά της πόλης και να διασκεδάσουμε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, αντί να κάτσουμε στη ζεστασιά του σπιτιού μας. Ίσως να φταίει η στέρηση των βραδινών εξόδων αλλά και το λαμπερό dress code, που τόνωνε την αυτοπεποίθηση μας, όπως και να έχει δεν θα αντισταθούμε στην επιθυμία μας. Η γκαρνταρόμπα και πάλι ''παίρνει φωτιά'' και στις πρώτες της θέσεις αυτής της σεζόν είναι τα βραδινά κομμάτια, εκείνα που έχουμε να φορέσουμε από το 2019... Ήρθε, λοιπόν, η ώρα να τα φορέσουμε ξανά αλλά και να εμπλουτίσουμε το evening dressing με ακόμα πιο ξεχωριστά κομμάτια με μαξιμαλιστική διάθεση και βρήκαμε το ιδανικό φόρεμα στη γκαρνταρόμπα της Ζέτας Μακρυπούλια.

Πώς θα υιοθετήσεις το look της Ζέτας Μακρυπούλια

Η Ζέτα Μακρυπούλια για ακόμα μία χρονιά μάς καλωσορίζει στο πλατό της εκπομπής της ''Rouk Zouk'', η οποία τα Σαββατοκύριακα έχει ''celebrity edition''. Για αυτές τις ιδιαίτερες τηλεοπτικές της εμφανίσεις η παρουσιάστρια επιλέγει πιο λαμπερά και fancy σύνολα, που ταιριάζουν περισσότερο στο mood της βραδινής τηλεοπτικής ζώνης του Σαββατοκύριακου. Το τελευταίο της look, ωστόσο, ξεχώρισε για πολλούς λόγους.

Η Ζέτα Μακρυπούλια επέλεξε ένα μίνι μαύρο φόρεμα από ελαστικό ύφασμα το οποίο έφερε cut-out στην πλάτη, μακρύ μανίκι, κλειστή λαιμόκοψη και κρόσσια στη δεξιά πλευρά, που θα βρεις στη φθινοπωρινή συλλογή της Bershka. Η ίδια το συνδύασε με μαύρα sleek μποτάκια, τα οποία εξισορροπούν το glamorous look.

Get the look

Αποτελεί μία ιδανική επιλογή για τις βραδινές εξόδους σου, καθώς πληροί όλες τις προϋποθέσεις του night out look. Τα φόρεμα είναι αρκετά ευέλικτο για να το φορέσεις από ένα πάρτι μέχρι ένα φαγητό, ενώ τα μποτάκια ταιριάζουν σε όλες τις περιστάσεις, ακόμα και τις επαγγελματικές. Παρακάτω σου βρήκαμε τα κομμάτια της εμφάνισης της Ζέτας Μακρυπούλια, για να υιοθετήσεις το κομψό βραδινό της look.

Φόρεμα με κρόσσια και στρας, Bershka

Μποτάκια με τακούνι, Tsakiris Mallas