Follow us

Δύο φορέματα και τρεις τρόποι για να τα φορέσεις σαν μία πραγματική fashion expert

Οι προτάσεις που θα αναβαθμίσουν κάθε σου εμφάνιση.

CK JEANS

Τα φορέματα έχουν ταυτιστεί με τη θηλυκότητα και έχουν κατακτήσει το status του ''staple'' στη γυναικεία γκαρνταρόμπα. Δίνουν το παρών σε κάθε σεζόν, ενώ κάθε χρόνο σχεδιαστές, μεγάλοι οίκοι και μοντέρνα brands βρίσκουν τρόπους να ανανεώνουν το look τους και να το εκσυγχρονίσουν. Plus, είναι ένα από τα πιο ευκολοφόρετα κομμάτια, καθώς είναι ένα one piece outfit, που χρειάζεται μόνο τα αξεσουάρ για να ολοκληρωθεί. Με λίγα λόγια τα φορέματα είναι απαραίτητα για κάθε γυναίκα παντός καιρού και εμείς βρήκαμε δύο που προσφέρουν πολλούς style combos.

Αρχικά από τις φθινοπωρινές και χειμωνιάτικες εμφανίσεις σου δεν πρέπει να λείπει ένα ζεστό πλεκτό φόρεμα, που θα αγκαλιάζει μοναδικά το σώμα σου, και ένα σατινέ που θα αναδεικνύει τη θηλυκότητα σου. Ανακαλύψαμε τα ιδανικά στη συλλογή Calvin Klein Jeans Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021-2022.

Η fashion editor του MissBloom Μαργαρίτα Οικονόμου, aka @margaritabboo, δημιούργησε τρία διαφορετικά looks με τα φορέματα για κάθε ώρα της ημέρας.

Η fashion editor αρχικά συνδύασε το ζεστό μπορντό πλεκτό φόρεμα με μία μαύρη τσάντα και combat μποτάκια, που θα βρεις στη συλλογή Calvin Klein Jeans Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021-2022.

Δύο φορέματα και τρεις τρόποι για να τα φορέσεις σαν μία πραγματική fashion expert

Έπειτα δοκίμασε την τεχνική του layering και δημιούργησε ένα look για κάθε ώρα της ημέρας. Η @margaritabboo φόρεσε πάνω από το πλεκτό φόρεμα το μαύρο σατινέ και κράτησε τα ίδια αξεσουάρ μεγιστοποιώντας τη ζεστασιά του outfit της και προσθέτοντας πολλούς στιλιστικούς πόντους.

CKSTYLE

Τέλος, για μία βραδινή έξοδο αφαίρεσε το πλεκτό φόρεμα και κράτησε το σατινέ.

CKSTYLE

Η νέα συλλογή Calvin Klein Jeans είναι διαθέσιμη στην Αθήνα στα καταστήματα Calvin Klein Jeans σε Golden Hall και The Mall Athens, στη Θεσσαλονίκη στο Mediterranean Cosmos και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ