Follow us

Θες να βελτιώσεις το στιλ σου; | 4 σημαντικά λάθη που πρέπει να αποφύγεις στο shopping

Οι κανόνες που θα αλλάξουν τον τρόπο που ψωνίζεις και θα βελτιώσουν την γκαρνταρόμπα σου.

Θες να βελτιώσεις το στιλ σου; | 4 σημαντικά λάθη που πρέπει να αποφύγεις στο shopping Pixel Formula

Αυτή η περίοδος είναι ιδανική για να κάνεις πολλά στιλιστικά λάθη και να ξοδέψεις τον μισθό και το budget σου απερίσκεπτα... Παράδοξο; Και όμως είναι η αλήθεια. Η Black Friday, οι mid season εκπτώσεις και οι νέες αφήξεις με τα εορταστικά glamorous κομμάτια αποτελούν την ιδανική συνταγή για να κάνεις πολλά λάθη. Μπορεί ο σκοπός σου να είναι η ανανέωση της γκαρνταρόμπας σου, η εξέλιξη του στιλ και η δημιουργία statement εμφανίσεων, ωστόσο, το αποτέλεσμα μπορεί να είναι εντελώς διαφορετικό, σπάταλο και καθόλου κολακευτικό. Μην ανησυχείς, καθώς εμείς συγκεντρώσαμε μερικούς κανόνες, που θα σε βοηθήσουν στα ψώνια και styling σου.

Σταμάτα ό,τι κάνεις | Οι 4 κανόνες για να ψωνίσεις σαν μία πραγματική fashionista

Προτού, λοιπόν, ξεχυθείς στα μαγαζιά αναζητώντας τα απαραίτητα, τα staples και τα εκκεντρικά κομμάτια θα πρέπει να σκεφτείς 4 πράγματα και να τα έχεις πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού σου. Πρόκειται για 4 κανόνες, που θα αλλάξουν εντελώς τον τρόπο, που ψωνίζεις και μας τους εμπιστεύτηκαν οι πιο κοψμές γυναίκες που ξέρουμε.

Συνέχισε να διαβάζεις για να τους ανακαλύψεις.

Νο 1. Σταμάτα να ακολουθείς στιλιστικές συμβουλές που δεν είναι κατάλληλες για εσένα.

Μπορεί στις τάσεις να κυριαρχούν κομμάτια, σιλουέτες, prints και χρώματα που δεν ταιριάζουν με τα δικά σου χαρακτηριστικά. Παράλληλα, στα social media μπορεί να συναντάς καθημερινά ''shopping hauls'' των fashionistas με τη τελευταία λέξη της μόδας αλλά και συμβουλές για να τα εντάξεις στο στιλ σου. Αυτό δεν σημαίνει ό,τι πρέπει αναγκαστικά να τα ακολουθήσεις. Ανακάλυψε πρώτα τι σου ταιριάζει, ποια είναι αισθητική σου και τι αναδεικνύει τη σιλουέτα σου και έπειτα τις τάσεις που επικρατούν στο street style.

Loading...

No 2. Σταμάτα να αγοράζεις ρούχα που εφαρμόζουν τέλεια σε άλλους.

Μπορεί να βλέπεις ένα φόρεμα, ένα παντελόνι ή οτιδήποτε άλλο να ταιριάζει σαν γάντι στις fashionistas και τους celebrities που ακολουθείς στα social media, ωστόσο, αυτό δεν σου εγγυάται πως εφαρμόζει το ίδιο υπέροχα πάνω σου. Προτού βάλεις στο shopping καλαθάκι σου το εκάστοτε κομμάτι προσπάθησε να δεις αν πραγματικά ταιριάζει στον σωματότυπο αλλά και την αισθητική σου.

Loading...

No 3. Απέφυγε τα κομμάτια που δεν προσφέρουν στιλιστική ευελιξία.

Το ξέρουμε πως έχουμε κάνει λόγο αμέτρητες φορές για τη στιλιστική ευελιξία αλλά είναι ένα από τα θεμέλεια μιας κομψής γκαρνταρόμπας και μιας αντίστοιχης εμφάνισης. Μην σπαταλάς το budget σου σε ρούχα που θα φορέσεις μία ή τρεις φορές, ούτε στις ''ιδιαίτερες περιστάσεις'', καθώς η στιλιστική τους αξία είναι πολύ μικρή συγκρατικά με την τιμή τους.

Loading...

Νο 4. Μην σπαταλάς τον μισθό σου σε κομμάτια που βρίσκονται απλά σε τιμή ευκαρίας.

Τέλος, επειδή κάτι βρίσκεται σε προνομιακή τιμή δεν σημαίνει πως αξίζει μία θέση στην γκαρνταρόμπα σου! Ταιριάζει με το στιλ σου; Μπορείς εύκολα να το συνδυάσεις με τα υπόλοιπα κομμάτια της συλλογής σου; Θα το φορέσεις σε πολλές και διαφορετικές περιστάσεις; Θα σε κάνει να νιώθεις υπέροχα; Αναδεικνύει τη σιλουέτα σου; Αυτά τα ερωτήματα πρέπει να έχει στο μυαλό σου όταν πας για ψώνια.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ