Follow us

Σοφία Καρβέλα | Φόρεσε το ιδανικό πανωφόρι για τις ημέρες με πολύ κρύο

Η αγορά που πρέπει να κάνεις σίγουρα.

sofia karvela NDP Photo Agency

Αμέσως μόλις το ημερολόγιο δείξει πως ο χειμώνας έχει φτάσει, όλες οι γυναίκες ξεκινάμε μία πολύ συγκεκριμένη αναζήτηση. Εκείνη του ιδανικού πανωφοριού, που θα πας προστατεύσει από το κρύο και θα μας βοηθήσει να δημιουργήσουμε ξεχωριστά looks. Ακόμα κι αν ο χειμώνας αργεί κάπως να έρθει στη χώρα μας, οι προβλέψεις υποστηρίζουν πως όταν φτάσει το κρύο θα είναι αρκετό, γεγονός που σημαίνει πως θα πρέπει να προετοιμαστείς.

Η Σοφία Καρβέλα έπαθε Sarah Jessica Parker | O αναπάντεχος τρόπος που συνδυάζει τη φόρμα της

Εκτός από τα παλτό και μπουφάν που χρειάζεται να έχεις στη συλλογή σου, η Σοφία Καρβέλα σού προτείνει να κάνεις μία επιπλέον έξυπνη και πολύ χρήσιμη αγορά. Η Σοφία Καρβέλα δημοσίευσε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία φορά ένα παλτό από faux γούνα σε ανοιχτή καφέ απόχρωση με ζώνη που τονίζει τη μέση. Την έχει συνδυάσει μάλιστα με τζιν παντελόνι, μπλούζα φούτερ και μαύρα μποτάκια σε ένα casual look που σίγουρα μπορείς να αντιγράψεις και εσύ.

Πώς θα επιλέξεις σωστά ποιο πανωφόρι θα φορέσεις ανάλογα με τη θερμοκρασία

Σε περίπτωση λοιπόν που θέλεις να προσθέσεις στη συλλογή σου ένα πανωφόρι που θα σε συντροφεύσει στις πολύ κρύες ημέρες, μία faux γούνα ή ένα πανωφόρι με shearling επένδυση είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι. Ζεστά και πολύ cozy, συνδυάζονται τόσο με casual όσο και με formal σύνολα και είναι η καλύτερη αγορά που μπορείς να κάνεις αυτή την εποχή.

Το winter look της Σοφίας Καρβέλα

Loading...

Get the look

Παλτό Zara

Τζάκετ διπλής όψης BSB

Παλτό γούνα μάξι γιακάς Mango

Παλτό απομίμηση γούνας oversize Mango

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ