Follow us

Kate Middleton, Hailey Bieber και Irina Shayk | 3 εντελώς διαφορετικές γυναίκες φορούν το ίδιο blazer

Έχει την ψήφο εμπιστοσύνης των celebrities και αποτελεί το hot fashion item της σεζόν.

Kate Middleton, Hailey Bieber και Irina Shayk | 3 εντελώς διαφορετικές γυναίκες φορούν το ίδιο blazer Splash/Ideal Images

Η φετινή σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας '21-22 αποτελεί μία ιδιαίτερη και εντελώς διαφορετική περίοδο όσον αφορά τη μόδα. Στην πραγματικότητα, αυτή η σεζόν δεν έχει βασικές τάσεις και it fashion items. Θα λέγαμε πως όσα στερηθήκαμε κατά τη διάρκεια των κατ' οίκον περιορισμών τώρα βρίσκονται στο επίκεντρο της. ''Αρκετά με τις άνετες φόρμες και το athleisure στιλ'', μας λένε οι σχεδιαστές και εμείς συμφωνούμε και επαυξάνουμε. Θα παρατηρήσεις πως ανάμεσα στα hot fashion items υπάρχει κάτι για την κάθε μία, όσο διαφορετικά και εάν είναι το στιλ και η αισθητική της. Μάλιστα, αυτή η σεζόν F/W αποτελεί την πρώτη, που συναντάμε στις συλλογές και το street style trends της προηγούμενης, δηλαδή της Άνοιξη/Καλοκαίρι '21. Ανάμεσα τους ξεχωρίζουν τα cut-outs και οι pop αποχρώσεις, οι οποίες δίνουν το παρών σε κάθε συλλογή, ακόμα και σε εκείνες με το evening dressing και την εορταστική διάθεση. Παράλληλα, οι fashionistas ανά τον κόσμο μάς δείχνουν πως να τις εντάξουμε στις δικές μας εμφανίσεις και οι περισσότερες επικεντρώνονται σε μία τάση.

Το πράσινο blazer που έχει κατακτήσει τις καρδιές των πιο κομψών γυναικών

Ο λόγος για το πράσινο blazer -ένα κλασικό κομμάτι που επανασυστήνεται μέσα από μία έντονη και bold απόχρωση, που κυριάρχησε την προηγούμενη σεζόν. Ανάμεσα στις τολμηρές fashion lovers, που το επέλεξαν, βρίσκονται τρεις εντελώς στιλιστικά διαφορετικές γυναίκες: Η Kate Middleton, η Hailey Bieber και η Irina Shayk επέλεξαν την ίδια τάση φορώντας το ίδιο κομμάτι αλλιώς!

Η Kate Middleton τηρώντας το royal dress code έκανε μία ήσυχη εμφάνιση. Η δούκισσα του Κέιμπριτζ επέλεξε ένα πράσινο blazer στη διαχρονική και απολύτως κομψή tweed εκδοχή του, που έφερε χρυσά κουμπιά.

Η Hailey Bieber το συνδύασε με τζιν και T-shirt, βραδινά φορέματα και casual set φορμών δείχνοντας την ευελιξία του, ενώ η Irina Shayk το συνδύασε με το αγαπημένο κομμάτι της γκαρνταρόμπας της, το μικρό μαύρο φόρεμα.

Από την άλλη πλευρά οι fashion experts το συνδυάζουν με τα σκουρόχρωμα φθινοπωρινά σύνολα τους σε μία πληθώρα υφών και αισθητικών. Από office looks μέχρι και night-out outfits, το πράσινο blazer βρίσκεται παντού.

Θεωρούμε πως είναι η ιδανική προσθήκη στο total black party look που θα κάνεις τις επόμενες εβδομάδες, ενώ μπορείς να ανανεώσεις το casual outfit σου όπως η Hailey Bieber συνδυάζοντας το με το τζιν και το ζιβάγκο σου. Παρακάτω λοιπόν θα βρεις 3 προτάσεις για να υιοθετήσεις και εσύ την τάση που αγαπάνε οι fashionistas ανά τον κόσμο.

Μπλέιζερ σε στενή γραμμή, Benetton

Σακάκι σε φαρδιά γραμμή, H&M

Tweed blazer με χρυσά κουμπιά, Zara

Σακάκι ανάγλυφο βελούδινο, Mango

Blazer με χρυσά κουμπιά, Mind Matter

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ