Follow us

Είμαστε σε αναζήτηση της πιο κομψής μίνι τσάντας | Αυτά είναι τα σχέδια που ξεχωρίσαμε

Οι μίνι τσάντες έχουν κατακλύσει την fashion κοινότητα και εμείς θα υιοθετήσουμε την τάση, εσύ;

Είμαστε σε αναζήτηση της πιο κομψής μίνι τσάντας | Αυτά είναι τα σχέδια που ξεχωρίσαμε Pixel Formula

Δεν μπορούσαμε να φανταστούμε την ημέρα που θα ανταλλάσσαμε ευχαρίστως τις ευρύχωρες tote τσάντες μας με τις χαριτωμένες μίνι... Ακόμα και στις βραδινές μας εξόδους η υπόθεση της μικρής τσάντας πάντα μας ''ζόριζε'': Είναι πολύ μικρές και δεν χωράνε όσα χρειαζόμαστε. Επίσης, δεν είχαμε βρει και τα σχέδια που θα μας έπειθαν να αποχωριστούμε έστω και προσωρινά τις καθημερινές τσάντες μας. Βέβαια μετά από κατ' οίκον περιορισμούς, πανδημία και μία εκτεταμένη χρήση των φορμών βλέπουμε το στιλ και το ντύσιμο με εντελώς διαφορετική ματιά. Κάπως έτσι ήρθε και η στιγμή, που αρχίσαμε να αναζητάμε τις μίνι τσάντες.

Loading...

Η αρχή βέβαια δεν έγινε από εμάς. Καθώς παρατηρούσαμε τις τάσεις για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας΄21-22 είδαμε τα δύο άκρα να επικρατούν: Οι υπέρογκες και άκρως ευρύχωρες τσάντες και οι μικρές. Και οι δύο κατηγορίες είχαν παρουσιαστεί στην πιο λαμπερή, φίνα και κομψή εκδοχή τους. Η καρδιά μας διχάστηκε και δεν ξέραμε που να εστιάσουμε. Κοιτώντας τη συλλογή των τσαντών μας συνειδητοποιήσαμε πως δεν είχαμε μία μικρή τσάντα, αλλά tote, backpacks και shoulder σχέδια είχαμε αρκετές... ''Ήρθε η ώρα να διαφοροποιήσουμε το look μας!'', είπαμε.

Προτού, όμως, ξεχυθούμε στα καταστήματα και τα e-shops έπρεπε να βρούμε την απαραίτητη στιλιστική έμπνευση. Όπως ήταν αναμενόμενο οι fashionistas είχαν ήδη υιοθετήσει τη μεγάλη τάση της μίνι τσάντας. Το street style τους, λοιπόν, μας έδωσε αρκετές προτάσεις τόσο για τα σχέδια που θα θέλαμε να αποκτήσουμε όσο και τους συνδυασμούς τους με κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας. Σειρά, λοιπόν, είχε η αγορά της.

Loading...
Loading...

The minis we love

Παρακάτω ξεχωρίσαμε 7 σχέδια μίνι τσαντών που μαγνήτισαν τα βλέμματα μας και πρόκειται να κάνουμε δικά μας. Θα βρεις μία ποικιλία στιλ, από casual μέχρι βραδινές, οπότε η ιδανική τσάντα για εσένα βρίσκεται ανάμεσα τους.

Μίνι τσάντα χειρός, Love Moschino

Μίνι μεταλλιζέ τσάντα, Zara

Μίνι τσάντα χειρός, Furla

Μίνι τσάντα ώμου με στρας, Mango

Μικρή τσάντα ώμου με cow print, La Chaîne

Μικρή τσάντα με εφέ croco, Steve Madden

Μίνι τσάντα χειρός, Chiara Ferragni

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ