Follow us

Όλες οι fashionistas φορούν αυτά τα glam παπούτσια | Βρήκαμε τις πιο προσιτές εκδοχές τους

Η φράση ''προσιτή πολυτέλεια'' είναι το motto μας αυτή την περίοδο.

Όλες οι fashionistas φορούν αυτά τα glam παπούτσια | Βρήκαμε τις πιο προσιτές εκδοχές τους Pixel Formula

Όπου και αν κοιτάξουμε, όποιο περιοδικό και αν ξεφυλλίσουμε, όποιον λογαριασμό στα social media και αν αναζητήσουμε θα βρούμε ένα ζευγάρι να βασιλεύει στις αναρτήσεις και τις σελίδες. Πρόκειται για το σχέδιο που έχει κλέψει τις καρδιές των απανταχού fashionistas. Έδωσε το παρών ήδη στον fashion month του Σεπτεμβρίου, ενώ τις τελευταίες ημέρες ολοκληρώνει κάθε βραδινό σύνολο. Κυκλοφορεί σε pop αποχρώσεις ακολουθώντας τη τάση της χειμερινής σεζόν για έντονα χρώματα και statement looks. Είναι διακοσμημένο με στρας και έχει ένα κολακευτικό δέσιμο στον αστράγαλο, όπως και έναν άκρως χαριτωμένο φιόγκο. Κατάλαβες για πιο ζευγάρι παπουτσιών μιλάμε; Ο λόγος για τις slingbacks γόβες του brand Mach & Mach, που δεν λείπουν από καμία συλλογή των ιερειών του στιλ.

Οι προσιτές εκδοχές των πιο hot παπουτσιών

Οι bow γόβες του brand Mach & Mach είναι το απόλυτο glamorous παπούτσι, το πιο ινσταγκραμικό σχέδιο, καθώς έφερε την φαντασία και το παραμύθι και πάλι στις γκαρνταρόμπες και το street style. Το brand έχει ως έδρα την Γεωργία και δημιουργήθηκε από δύο αδελφές, τις Nina και Gvantsa Macharashvili, οι οποίες λατρεύουν τα ντύνουν ρομαντικά σχέδια με λάμψη. Η μεγάλη αναγνωρισιμότητα, όμως, ήρθε με τα bow σχέδια γοβών της συλλογής Fall 2020, που λάνσαραν στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού. Από τότε τα βλέπουμε παντού.

Editor's Choice

Οι σατινέ γόβες με τις αστραφτερές λεπτομέρειες από το εν λόγω brand δεν αποτελούν μία budget friendly πρόταση για τις περισσότερες από εμάς. Ακόμα και κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων η τιμή των αυτών των παπουτσιών δεν θα πέσει στα επιθυμητά επίπεδα. Για αυτό και βάλαμε σκοπό να βρούμε εκείνα τα σχέδια που θυμίζουν τα γοβάκια της Σταχτοπούτας και έχουν φιλικές τιμές. Και τα βρήκαμε.

Συνέχισε να σκρολάρεις και ανακάλυψε το ιδανικό σχέδιο των πιο glamorous παπουτσιών για εσένα!

Μυτερές γόβες slingbacks με αγκράφα, Envie Shoes

Μυτερές γόβες slingbacks με αγκράφα, Tsakiris Mallas

Μυτερές γόβες slingbacks με φιόγκο, About You

Μυτερές γόβες slingbacks, Nak

Μυτερές γόβες slingbacks με φιόγκο, Zara

Μυτερές γόβες slingbacks με φιόγκο, Bershka

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ