Follow us

Η Φαίη Σκορδά με το ιδανικό φόρεμα για το γραφείο αλλά και την έξοδο για after work drinks

Το look της είναι ό,τι πρέπει για μία ημέρα γεμάτη κοινωνικές υποχρεώσεις.

Η Φαίη Σκορδά σού δείχνει πώς να ντυθείς στις βραδινές εξόδους του Σαββατοκύριακου NDP

Δεν είναι λίγες οι φορές που μετά το πέρας της εργασίας μας είχαμε κοινωνικές υποχρεώσεις. Φίλοι, έρωτες και οικογένεια πρέπει να συνυπάρξουν μέσα σε 24 ώρες. Αυτό σημαίνει, πως πάντα πρέπει να είμαστε έτοιμες για την επόμενη έξοδο. Στιλιστικά αυτό ισοδυναμεί με ένα χάος στην γκαρνταρόμπα και το σπίτι μας, καθώς είναι σχεδόν αδύνατο να βρούμε το κατάλληλο σύνολο, που να τηρεί τόσο το office dress code όσο και εκείνο της εξόδου. Ή μήπως τελικά δεν είναι αδύνατο... Αναζητώντας λύση στα στιλιστικά προβλήματα, που όλες μας ανεξαιρέτως αντιμετωπίζουμε, πέσαμε πάνω στην ανάρτηση της Φαίης Σκορδά. Η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του Ant1 μάς δίνει πάντα στιλιστική έμπνευση και το έκανε ξανά με την πρόσφατη της εμφάνιση.

Το look που είναι ιδανικό για το γραφείο και τη βραδινή σου έξοδο

Η Φαίη Σκορδά, που λατρεύει τη μόδα και πιο πολύ τα μίνι φορέματα, έκανε μία ενδιαφέρουσα εμφάνιση στο πλατό της εκπομπής ''Το Πρωινό'', η οποία έδωσε τη λύση στο πρόβλημα μας. Φόρεσε το κατάλληλο look, που προσφέρει μεγάλη στιλιστική ευελιξία έτσι ώστε να προσαρμοστεί τόσο στις επαγγελματικές εμφανίσεις όσο και στις βραδινές. Η ίδια επέλεξε ένα μίνι φόρεμα τύπου blazer με μακρύ μανίκι, ''V'' ντεκολτέ, πιέτες στο κάτω μέρος του και λεπτομέρειες με χρυσά κουμπιά.

Ένα total office fashion piece, όπως το blazer, μετατράπηκε στο ευέλικτο φόρεμα και έτσι σε ένα κομμάτι, που μπορείς να φορέσεις με τα κατάλληλα αξεσουάρ σε κάθε περίσταση. Το φόρεμα της ανήκει στο brand Desiree Fashion, το οποίο συνδύασε με μυτερές γόβες σε animal print, που ανήκουν στη συλλογή Kotsonas Shoes.

Loading...

Παρακάτω συγκεντρώσαμε 4 blazer φορέματα για να βρεις το ιδανικό για εσένα βάζοντας τέλος στο στιλιστικό πρόβλημα ''τι να φορέσω στο γραφείο και στο after work drinks''.

Blazer φόρεμα με print Pied-de-poule, Zara

Cream blazer φόρεμα, H&M

Blazer φόρεμα με κουμπιά, Stradivarius

Μπλε royal blazer φόρεμα με κουμπιά, Desiree Fashion

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ