Follow us

Πώς θα δημιουργήσεις μία capsule γκαρνταρόμπα για τον χειμώνα που θα ενέκρινε η Hailey Bieber

Τα κομμάτια κλειδιά που δεν αποχωρίζεται το top model.

Hailey Bieber Splash News / Ideal Image

It girl, trendsetter, μοντέλο και στιλιστική έμπνευση για χιλιάδες γυναίκες. Η Hailey Bieber είναι μία από τις γυναίκες που ξεχωρίζουν με το στιλ τους, ενώ οι περισσότερες fans της αγαπούν το coolness που αποπνέει είτε φορά δημιουργίες υψηλής ραπτικής είτε street style σύνολα. Υπεύθυνη για τον τίτλο του "style icon” που της έχει δοθεί από media και fans είναι επίσης η στιλίστρια της Maeve Riley, η οποία επιμελείται σχεδόν όλες τις εμφανίσεις της.

Η Hailey Bieber δεν αποχωρίζεται το αγαπημένο πανωφόρι των Παριζιάνων | Πώς θα το φορέσεις

Με αφορμή τα γενέθλια της Hailey Bieber, που ήταν στις 22 Νοεμβρίου, δημιουργήσαμε μία λίστα από δέκα κομμάτια που θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις μία capsule γκαρνταρόμπα για τον χειμώνα που θα είχε σίγουρα την έγκριση της.

#1 Blazer

Καμία άλλη celebrity δεν αγαπά τόσο πολύ τα blazers όσο η Hailey Bieber. Όπως έχει δηλώσει σε συνέντευξη της "Αγαπώ τα blazers. Πιστεύω πως κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στη συλλογή της. Έστω, ένα καλό, tailored blazer”. Μόνο το 2021, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτησε τη Hailey Bieber να φορά τουλάχιστον 32 διαφορετικά blazers, είτε σε casual είτε formal περιστάσεις. Σε περίπτωση που δεν έχεις κάποιο στη συλλογή σου, ήρθε η εποχή για να ακολουθήσεις το παράδειγμα της Hailey Bieber και να επενδύσεις σε ένα σχέδιο όπως το παρακάτω καρό blazer.

Πώς θα δημιουργήσεις μία capsule γκαρνταρόμπα για τον χειμώνα που θα ενέκρινε η Hailey Bieber

#2 Leather jacket

Το δερμάτινο μπουφάν ανήκει στα staple κομμάτια της χειμερινής γκαρνταρόμπας που καθεμία από εμάς πρέπει να έχει στη συλλογή της. Η επένδυση που αξίζει να κάνεις αυτόν τον χειμώνα σύμφωνα με τη Hailey Bieber είναι το δερμάτινο μπόμπερ τζάκετ που είναι ιδανικό για casual εμφανίσεις.

Hailey Bieber

#3 Long Coats

Τα μακριά παλτό έχουν την τιμητική τους φέτος τον χειμώνα με την Hailey Bieber να δίνει την ψήφο εμπιστοσύνης της στο διαχρονικό, μπεζ παλτό. Ταιριάζει με τα πάντα και θα το έχεις για χρόνια στη ντουλάπα σου.

Hailey Bieber

#4 Sunnies

Γυαλιά ηλίου στο κόκκινο χαλί του Met Gala; Από τη Hailey Bieber είναι ένα μεγάλο ΝΑΙ. Από τη χειμερινή shopping bag σου λοιπόν δεν θα πρέπει να λείπει ένα νέο ζευγάρι γυαλιών ηλίου που θα κάνουν κάθε σου εμφάνιση να αποπνέει έναν cool χαρακτήρα.

Hailey Bieber

#5 Statement Bag

Μία statement τσάντα μπορεί να μεταμορφώσει και να αναβαθμίσει ακόμα και το πιο basic σύνολο και αυτό το styling trick φαίνεται πως το γνωρίζει καλά η Hailey Bieber. Εάν θέλεις να κάνεις μία τέτοια προσθήκη στη γκαρνταρόμπα σου, επένδυσε σε μία XXL clutch bag που χωρά όλα όσα χρειάζεσαι μέσα στην ημέρα. Προτίμησε μάλιστα μία τσάντα σε έντονο χρώμα όπως το κόκκινο ή το γαλάζιο.

Hailey Bieber

#6 Co-ords

Τα co-ords είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της μόδας τόσο για τον χειμώνα όσο και για την επόμενη άνοιξη. Η Hailey Bieber προτιμά την πιο σύγχρονη εκδοχή των ταγιέρ που αποτελείται από μίνι φούστα και cropped, boxy σακάκι που δημιουργεί ένα κοριτσίστικο και πολύ σύγχρονο αποτέλεσμα.

Hailey Bieber

#7 Total White

Ποιος είναι πως το λευκό δεν ταιριάζει στον χειμώνα; Η Hailey Bieber το φορά και προτείνει να το φορέσουμε και εμείς. Σίγουρα αξίζει να επενδύσεις σε ένα λευκό παντελόνι, που ταιριάζει με τα πάντα, αλλά και σε ένα λευκό, μακρύ παλτό.

Hailey Bieber

#8 Denim

Όπως τα περισσότερα top models, η Hailey Bieber αγαπά πολύ το τζιν παντελόνι και το φορά συχνά στις street style εμφανίσεις της. Εάν βρίσκεσαι σε διαδικασία ανανέωσης της γκαρνταρόμπας σου, τότε σίγουρα αξίζει να επενδύσεις στην αγαπημένη σου γραμμή τζιν.

Hailey Bieber

#9 Party Shoes

Ως κλασική fashionista, η Hailey Bieber αγαπά ιδιαίτερα τα party shoes. Το ζευγάρι που σίγουρα αξίζει να προσθέσεις και εσύ στη συλλογή σου είναι οι μαύρες γόβες με δέσιμο γύρω από τον αστράγαλο, που κολακεύουν πολύ τη σιλουέτα.

Hailey Bieber

#10 Puffer jacket

Βρίσκεται ανάμεσα στις κορυφαίες τάσεις της μόδας που αφορούν τα πανωφόρια του χειμώνα και το αγαπά πολύ η Hailey Bieber. Ο λόγος για το puffer jacket, που είναι το πιο ζεστό και cozy πανωφόρι για τις κρύες ημέρες. Σού προτείνουμε να ακολουθήσεις το παράδειγμα του μοντέλου και να επενδύσεις σε ένα puffer μπουφάν σε κλασική απόχρωση όπως το μαύρο.

Hailey Bieber

Δέσποινα Βανδή | Φόρεσε στο J2US το ίδιο ροζ φόρεμα που είχε επιλέξει η Hailey Bieber στις διακοπές της στην Ελλάδα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ