Δούκισσα Νομικού | Η παρουσιάστρια των φετινών MadWalk έκανε 8 εμφανίσεις που πρέπει να δεις

Οι σχεδιαστές που επέλεξε η Δούκισσα Νομικού και οι λεπτομέρειες των outfit της.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
NDP

Όπως τόνισε και η ίδια χθες το βράδυ, η Δούκισσα Νομικού δεν είναι ξένη με τον θεσμό του MadWalk. Έχει παρουσιάσει, έχει χορέψει, έχει τραγουδίσει και έχει περπατήσει στην πασαρέλα του ετήσιου πλέον θεσμού, που ενώνει τη μουσική με τη μόδα σε ένα πάρτι γεμάτο ενθουσιασμό και κέφι. Στη φετινή εκδήλώση του ''MadWalk 2021 by Serkova Crystal Pure - The Fashion Music Project'', που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 23 Νοεμβρίου στο Γήπεδο TAE KWON DO το μοντέλο, σχεδιάστρια και παρουσιάστρια ανέλαβε και τους τρεις ρόλους: Ήταν η κεντρική παρουσιάστρια, παρουσίασε τη συλλογή κοσμημάτων της ''Stronger Together Collection'' με τη βοήθεια του Ηλία Μπόγδανου, ο οποίος ερμήνευσε το ''Rock n’ Roll Queen'', ενώ η ίδια στο τέλος του act περπάτησε φορώντας κομμάτια του brand της. Με λίγα λόγια η Δούκισσα Νομικού τα έκανε όλα και άλλαξε 8 φορές μέσα στο βράδυ!

Όλα τα looks της Δούκισσας Νομικού από το 11ο MadWalk

Για 11η συνεχόμενη χρονιά το MadWalk επιστρέφει και η Δούκισσα Νομικού ήθελε να κάνει τις πιο εκκεντρικές εμφανίσεις και να το διασκεδάσει, όπως δήλωσε. Η ίδια απουσίασε 4 χρονιές από το θεσμό και έτσι φέτος βρήκε την αφορμή να κάνει όλες τις χαμένες εμφανίσεις μαζί. Η Δούκισσα Νομικού έδωσε το παρών τόσο στο κόκκινο χαλί όσο και στην πασαρέλα και εμείς συγκεντρώσαμε όλα τα looks της παρακάτω μαζί με τις λεπτομέρειες τους.

Στο κόκκινο χαλί η ίδια εμφανίστηκε με ένα φλοράλ μίντι strapless φόρεμα του Βασίλη Ζούλια, το οποίο συνδύασε με μυτερά ρομαντικά πέδιλα.

Στην πρώτη εμφάνιση επί σκηνής η ίδια επέλεξε ένα total black outfit του brand David Koma London και ολοκλήρωσε το σύνολο της με υποδήματα από το Envie Shoes.

Για τη δεύτερη της εμφάνιση η Δούκισσα Νομικού επέλεξε ένα λευκό φόρεμα με cut-out σε στενή γραμμή πάλι από το brand David Koma London και ολοκλήρωσε το σύνολο της με υποδήματα από το Envie Shoes.

Στο τρίτο της look η Δούκισσα Νομικού φόρεσε μία ασιμένια one-shoulder δημιουργία των MI-RO και ολοκλήρωσε το outfit με πέδιλα από το brand Envie Shoes.

Στο τέταρτο look η ίδια φόρεσε ένα κόκκινο κοστούμι του σχεδιαστή Dimitris Petrou και παπούτσια από το brand Envie Shoes.

Για την πέμπτη εμφάνιση της επέλεξε μία εντυπωσιακή δημιουργία σε κίτρινο χρώμα με cut-outs του οίκου Dundas World με την υπογραφή του Peter Dundas, την οποία συνδύασε με υποδήματα από την Envie Shoes.

Για το έκτο της outfit η Δούκισσα Νομικού επέλεξε μία μαύρη ολόσωμη φόρμα κεντημένη με στρας του σχεδιαστή Dimitris Petrou, την οποία συνδύασε με matching μπότες από την Envie Shoes.

Η Δούκισσα Νομικού άλλαξε για έβδομη και τελευταία φορά επι σκηνής φορώντας ένα two-piece της Celia Kritharioti και πέδιλα Envie Shoes.