Follow us

Τι θα φορούσε μία κομψή fashion influencer από τη Δευτέρα μέχρι την Παρασκευή;

Μία νέα εβδομάδα μάς δίνει αφορμή για πολλούς στιλιστικούς πειραματισμούς.

Τι θα φορούσε η πιο κομψή fashion influencer από τη Δευτέρα μέχρι την Παρασκευή; Pixel Formula

Μία Δευτέρα μπορεί να έχει αρνητικό πρόσημο, μπορεί όμως να έχει και θετικό. Μπορεί να αρχίζει μία νέα εβδομάδα και με αυτό να ακολουθεί η επιστροφή στο γραφείο, ωστόσο, η καθημερινότητα και οι γρήγοροι ρυθμοί της μπορούν να αποκτήσουν μία θετική διάθεση. ''Πώς;'', θα αναρωτιέσαι και εμείς θα σου πούμε πως η μόδα έχει πολλές ευεργετικές ικανότητες. Μία από αυτές είναι το καθημερινό styling, το οποίο συμβάλλει στην τόνωση της αυτοπεποίθησης, της καλής διάθεσης και της όρεξης για... την καθημερινότητα. Ποια δεν θέλει, άλλωστε, να φορέσει ένα επιβλητικό, ένα πολύχρωμο ή απλά ένα μοντέρνο outfit, που θα την κάνει να νιώσει πως είναι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού της; Για αυτό λοιπόν, σήμερα θα οργανώσουμε μαζί την γκαρνταρόμπα σου και πιο συγκεκριμένα τα σύνολα της νέας εβδομάδας.

Τι μας προτείνουν στο καθημερινό ντύσιμο οι fashionistas;

Αναζητώντας τα microtrends των τελευταίων εμφανίσεων των fashionistas, πέσαμε πάνω σε κάποια σύνολα, που αποτελούνται από κομμάτια κλειδιά της γυναικείας γκαρνταρόμπας αλλά και τάσεις της σεζόν. Αν δεν τα έχεις, τότε σίγουρα αξίζουν μία θέση στη συλλογή σου, καθώς έχουν μεγάλη στιλιστική ευελιξία για να τα αξιοποιήσεις σε μία πληθώρα περιστάσεων και συνδυασμών με τα υπόλοιπα fashion items σου.

Παρακάτω, λοιπόν, θα βρεις ένα σύνολο για κάθε μία από τις εργάσιμες ημέρες της εβδομάδας, τα οποία θα σε κάνουν να δεις τις επαγγελματικές σου εμφανίσεις με άλλο μάτι.

Δευτέρα: Βάλε λίγο χρώμα με ένα πολύχρωμο πουλόβερ!

Loading...

Τρίτη: Ξεκινήσαμε δυναμικά την εβδομάδα με χρώμα και τώρα θα τη συνεχίσουμε με ένα nude outfit στις πολυτελείς, καθαρές και αριστοκρατικές ουδέτερες αποχρώσεις.

Loading...

Τετάρτη: Ωραία τα χρώματα και οι nude αποχρώσεις, όμως, από τις εμφανίσεις σου δεν μπορεί να λείπει ένα φόρεμα με print. Τι πιο ιδανικό από ένα φλοράλ με crochet υφή;

Loading...

Πέμπτη: Λίγο πριν από το Σαββατοκύριακο θα φορέσουμε το μεγάλο leather trend και θα επιλέξουμε μία δερμάτινη φούστα!

Loading...

Παρασκευή: Την τελευταία ημέρα στο γραφείο θα φορέσουμε το φόρεμα με τη μεγάλη ευελιξία και τις statement γόβες, ώστε μετά να κατευθυνθούμε στο κοντινότερο μπαρ ή εστιατόριο.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ