Follow us

Βρήκαμε 3 hot styling tips για να ξεκινήσει σωστά η εβδομάδα

Τι μάς προτείνουν οι fashionistas αυτή την εβδομάδα;

Βρήκαμε 3 hot styling tips για να ξεκινήσει σωστά η εβδομάδα σου Pixel Formula

Νέα εβδομάδα σημαίνει νέες ευκαιρίες για να δημιουργήσουμε κομψά σύνολα, να εξελίξουμε το στιλ μας και να τονώσουμε ακόμα περισσότερο την αυτοπεποίθηση μας. Μην μας παρεξηγήσεις, προφανώς και η τελευταία δεν καθορίζεται μόνο από τους ενδιαφέροντες style combos, όμως, επηρεάζεται σημαντικά από αυτούς. Έχουμε μιλήσει πολλάκις στο παρελθόν για τη δύναμη του styling, των χρωμάτων και των αξεσουάρ των outfits: Εκφράζουν κάθε πλευρά του εαυτού μας, είναι συνδεμένα με τις επιδιώξεις και τα όνειρα μας και αντηχούν τον τρόπο που βλέπουμε τον κόσμο αλλά και εμάς τις ίδιες. Θα μπορούσαμε να πούμε πως το προσωπικό styling είναι ένα διπλός καθρέφτης, καθώς δείχνει και εμάς αλλά και την κοινωνία γύρω μας. Γιατί, λοιπόν, να μην του δώσουμε την απαραίτητη προσοχή και να το εξελίξουμε μέσα από μικρά και έξυπνα tips;

Loading...

Το σημερινό styling μάθημα αφορά τα τελευταία και παρακάτω συγκεντρώσαμε 3 styling tips που θα αναβαθμίσουν ακόμα και την πιο casual εμφάνιση προσθέτοντας πολλούς στιλιστικούς πόντους. Ας τα δούμε παρακάτω πιο αναλυτικά.

3 styling tips για να ντυθείς σαν πραγματική fashionista αυτή την εβδομάδα

Αναζητώντας τη στιλιστική έμπνευση για τα looks των επόμενων ημερών πέσαμε πάνω σε 3 έξυπνα και πολύ απλά styling hacks στην πλατφόρμα του Tik Tok. Πρόκειται για το πιο διάσημο social media αυτή την περίοδο, όπου οι fashionistas μοιράζονται με τους ακολούθους τους προτάσεις, συμβουλές, τάσεις και αγορές με κεντρικό θέμα τη μόδα και το καθημερινό styling. Από αυτά ξεχωρίσαμε τα 3 παρακάτω.

Πώς θα φορέσεις χρώμα και πιο συγκεκριμένα το festive κόκκινο αυτή την εβδομάδα:

Πώς θα τακτοποιήσεις σωστά την μπλούζα, το πουλόβερ, το πουκάμισο ή το loose top σου μέσα από το παντελόνι ή τη φούστα σου:

Πώς θα φορέσεις δύο πανωφόρια μαζί πηγαίνοντας την τέχνη του layering σε άλλο επίπεδο:

@lizzi.mov

decision making is not my strong suit ;) #blazer #ootd #layering

♬ love and war kodak black - chai

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ