Follow us

Η Μαρία - Ολυμπία με το Παριζιάνικο φόρεμα που δεν πρέπει να λείπει από καμία γκαρνταρόμπα

Το look της μάς θύμισε όλους τους λόγους που λατρεύουμε το Παριζιάνικο στιλ.

Η Μαρία Ολυμπία με το Παριζιάνικο φόρεμα που δεν πρέπει να λείπει από τη συλλογή σου NDP

Όταν δεν ξέρουμε τι να φορέσουμε, πάντα στρέφουμε την προσοχή στις πιο κομψές γυναίκες του πλανήτη. Αυτές μάς δείχνουν πως με κλασικά, κομψά και απλά ρούχα μπορούμε να δημιουργήσουμε looks, που θα ζήλευε η κάθε μια μας. Άλλωστε, το έχουμε πει πολλάκις, πως αυτές οι γυναίκες έχουν έμφυτο στο DNA τους την κομψότητα. Έχεις κάποια ιδέα για ποιες κάνουμε λόγο; Μα φυσικά για τις Παριζιάνες, για τις οποίες έχουν γραφτεί βιβλία και έχουν απασχολήσει πολλάκις την κοινότητα της μόδας. Το μπλαζέ ύφος, η ανεπιτήδευτη κομψότητα, το επιμελώς ατημέλητο look τους κάνουν κάθε εμφάνιση τους αξιοζήλευτη και εμείς πάντα αναζητούμε τις στιλιστικές συμβουλές, τα μυστικά και τα outfits τους, ώστε να εντάξουμε το διάσημο Parisian Chicness στην γκαρνταρόμπα μας. Από ό,τι φαίνεται δεν είμαστε οι μόνες, αφού και η Μαρία - Ολυμπία Γκλύξμπουργκ αντλεί αρκετή στιλιστική έμπνευση από τις Παριζιάνες.

Το look μάς θύμισε κάτι από το Παρίσι

Η Μαρία - Ολυμπία δεν είναι ιδιαιτέρως ενεργή στα social media, ωστόσο, όταν δημοσιεύσει στιγμιότυπα από τη ζωή της, εμείς εστιάζουμε πάντα στις στιλιστικές της επιλογές. Ποια δεν θέλει να δει τι φοράει μία σύγχρονη πριγκίπισσα; Η Μαρία - Ολυμπία, μάλιστα, αιχμαλωτίζει το ενδιαφέρον μας, καθώς ασχολείται επαγγελματικά με τη βιομηχανία μόδας από τη σκοπιά του μόντελινγ. Έχει συνεργαστεί με μεγάλους οίκους και έχει αποκομίσει πέρα από εμπειρία και πολλά στιλιστικά tips. Άρα είναι η ιδανική για να μας προσφέρει έμπνευση και προτάσεις και το τελευταίο της look το αποδεικνύει.

Η Μαρία - Ολυμπία δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία, στην οποία φοράει το απόλυτο Parisian Chic φόρεμα. Η ίδια επέλεξε ένα μίντι φόρεμα με αέρινη σιλουέτα, ογκώδη μανίκια και λαιμόκοψη που τελειώνει σε ζιβάγκο. Πέρα από τη γραμμή του φορέματος, την οποία λατρεύουν όλες οι Παριζιάνες διότι είναι θηλυκό και απολύτως άνετο, το πουά σε συνδυασμό με το φλοράλ print το αναβαθμίζει απολύτως.

Loading...

Από τις γκαρνταρόμπες των Παριζιάνων δεν λείπει το πουά, ένα τόσο διαχρονικό και κομψό print, που φοριέται από κάθε μέλος των βασιλικών οικογενειών. Το ίδιο ισχύει φυσικά και για το φλοράλ. Άρα δεν γίνεται να λείπει από τη δική σου. Παρακάτω συγκεντρώσαμε μερικές κομψές και προσιτές προτάσεις για να βρεις το ιδανικό Παριζιάνικο φόρεμα για εσένα.

Μίντι πουά φόρεμα με κλειστή λαιμόκοψη, La Redoute

Μίνι πουά φόρεμα, Mango

Μίντι πουά φόρεμα με κουμπιά, Marks & Spencer

Πουά μίνι φόρεμα με έντονο γιακά, Zara

Μίνι πουά φόρεμα, Pink Woman

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ