Follow us

Στην γκαρνταρόμπα της Μαρίας - Ολυμπίας Γλύξμπουργκ | Ποια κομμάτια θα δανειστούμε από τη συλλογή της;

Οι εμφανίσεις της Μαρίας - Ολυμπίας που θα αντιγράψουμε άμεσα.

Μαρία Ολυμπία Γλίξμπουργκ Splash News/Ideal Image

Οι σημερινές πριγκίπισσες δεν μοιάζουν σε τίποτα με όσα διαβάζαμε στα παραμύθια αλλά και όσα έχουν καταγραφεί σε προηγούμενους αιώνες. Από τη μία θα μας άρεσε μία πριγκίπισσα, που να έμοιαζε σαν να είχε βγει από σκηνή της σειράς ''Bridgerton'', από την άλλη όμως θα ήταν κάπως άτοπη, ίσως και ''άκυρη''. Σε κάθε περίπτωση, οι σημερινές πριγκίπισσες αλλά και αυτές που συνδέονται με αριστοκρατικές ρίζες, είναι σύγχρονες κοπέλες με σύγχρονες γκαρνταρόμπες αλλά και λογαριασμούς στο Instgram, από όπου μπορούμε να αντλήσουμε έμπνευση για τις δικές μας εμφανίσεις. Γιατί, άλλωστε, να μην πάρουμε ιδέες από τις ''πριγκιπικές'' γκαρνταρόμπες, προσθέτοντας περισσότερα στοιχεία στις δικές μας. Σήμερα, λοιπόν, θα κάνουμε λόγο για τις στιλιστικές επιλογές και τη συλλογή της Μαρίας - Ολυμπίας της Ελλάδος.

Δεν είναι επίσημα πριγκίπισσα, ωστόσο, είναι η κόρη των Μαρί Σαντάλ και Παύλου Γλύξμπουργκ, που συνδέονται με την βασιλεία στην Ελλάδα. Η νεαρή Ολυμπία είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον μας, καθώς πέρα από τις fashionable αναρτήσεις της στο Instagram, η ίδια αποτελεί και μοντέλο. Έχει συνεργαστεί με μεγάλους οίκους όπως επίσης και beauty brands, ωστόσο, από όλα τα projects της ξεχωρίζουμε εκείνο με τον εμβληματικό οίκο Louis Vuitton. Η ίδια είχε ποζάρει μπροστά από τον φακό φορώντας κομμάτια του οίκου και κρατώντας την εβληματική τσάντα ''Capucine''.

Loading...

Στη γκαρνταρόμπα της Μαρία - Ολυμπίας

Στο instagram η Μαρία - Ολυμπία μετράει 237 χιλιάδες ακολούθους και η ίδια είναι αρκετά ενεργή. Μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητα της, όπως τις διακοπές της στο Πόρτο Χέλι τον Αύγουστο, αλλά και τις βραδινές εξόδους της με τους φίλους της. Ανάμεσα στις αναρτήσεις της εμείς ξεχωρίσαμε τα κομμάτια, που θα δανειζόμασταν από την γκαρνταρόμπα της και είμαστε σίγουρες, πως θα τα ήθελες και εσύ.

Ας τα δούμε πιο αναλυτικά.

Ένα φούξια φόρεμα με το κατάλληλο styling μπορεί να φορεθεί όλες τις εποχές. Φέτος, μάλιστα, το φούξια αποτελεί την hot απόχρωση του φθινοπώρου.

Loading...

Ένα vintage animal print παλτό έχει το γούστο του και εμείς δεν μπορούμε να του αντισταθούμε.

Loading...

Τα platform heels φέτος θα κυριαρχήσουν στις τάσεις και τις βραδινές εξόδους, για αυτό και εμείς σίγουρα θα θέλαμε ένα παρόμοιο σχέδιο.

Loading...

Στην ίδια κατηγορία με το παλτό, θα θέλαμε και ένα vintage biker jacket, όπως αυτό της Μαρίας - Ολυμπίας. Ένα τέτοιο jacket θα αναβάθμιζε κάθε μας καθημερινό look.

Loading...

Τέλος, λατρεύουμε το πουά όπως και η Μαρία - Ολυμπία, η οποία επέλεξε ένα polka dot μίνι φόρεμα. Από εμάς είναι ''ναι''.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ