Follow us

Ποια είναι τα παπούτσια που φοριούνται πιο πολύ τη φετινή σεζόν;

Τα σχέδια και οι προτάσεις που θα σε αναδείξουν σε πραγματική style expert.

Ποια είναι τα παπούτσια που φοριούνται πιο πολύ τη φετινή σεζόν; Pixel Formula

Οι εβδομάδες περνούν έχουμε διανύσει ήδη ολόκληρο το φθινόπωρο. Είναι, λοιπόν, ασφαλές να βγάλουμε τα στιλιστικά συμπεράσματα μας και να αναδείξουμε μία και καλή τα hot trends της σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας '21/22. ''Ποια είναι τα hot σχέδια στις τσάντες, τα παντελόνια, τα τζιν, τα πανωφόρια και κάθε άλλου είδους fashion item, που δεν λείπουν από καμία γκαρνταρόμπα των fashion experts;'', αυτό αναρωτηθήκαμε και πέσαμε με τα μούτρα να τα βρούμε. Στην αναζήτηση μας, όμως, η καρδιά μας πήγαινε συνέχεια σε μία κατηγορία, η οποία είχε αιχμαλωτίσει την προσοχή μας και έτσι καθυστερούσαμε συνέχεια στην έρευνα μας. Μπορείς να φανταστείς ποια είναι η κατηγορία αυτή; Θα σου δώσουμε άλλο ένα στοιχείο: Είναι το sweet spot όλων μας και έχουμε πολλά μα πάρα πολλά σχέδια στη συλλογή μας. Ο λόγος για τα παπούτσια, τα fashion item της γκαρνταρόμπας μας, που θα μπορούσαν να έχουν τη δική τους γκαρνταρόμπα...

Ποια είναι τα πραγματικά trendy σχέδια παπουτσιών;

Όπως προαναφέραμε έχουμε πολλά ζευγάρια παπουτσιών, αλλά ποτέ δεν είναι αρκετά και η fashion αναζήτηση μάς το υπογράμμισε. Οι fashionistas και οι style experts από ό,τι φαίνεται μοιράζονται την ίδια λατρεία με εμάς και έχουν εξίσου πολλά σχέδια, παρ΄όλα αυτά, στο street style τους ξεχωρίζουν συγκεκριμένα.

Μάλιστα, δίνουν το παρών στις περισσότερες εμφανίσεις τους και εμείς τα συγκεντρώσαμε παρακάτω. Άλλωστε, είναι μία περίοδος που ευνοεί τα ψώνια και την επένδυση στην γκαρνταρόμπα και εμείς σου συγκεντρώσαμε τα must - haves της σεζόν. Ανάμεσα τους θα ξεχωρίσεις και αρκετές διαχρονικές τάσεις, οι οποίες φέτος κάνουν ηχηρή την παρουσία τους.

-Strappy slingbacks σε pop αποχρώσεις

Loading...

-70s All Star αθλητικά

Loading...

-Μπότες ιππασίας

Loading...

-Knee-high μπότες σε διαχρονικά μοτίβα

Loading...

-Loafers

Loading...


Shopping List

Chuck Taylor All Star High, About You

Μαύρα loafers με μεταλλική λεπτομέρεια, Tsakiris Mallas

Knee high μπότες με εφέ κροκό, e-papoutsia

Μπότες ιππασίαw, Haralas

Lacy up slingbacks, Envie Shoes

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ