Follow us

Η Chiara Ferragni μάς δείχνει τα απαραίτητα πανωφόρια της σεζόν

Η Ιταλίδα fashion influencer μοιράζεται τα must haves της γκαρνταρόμπας της.

chiara ferragni Splash News / Ideal Image

Η στιλιστική έμπνευση μπορεί να αντληθεί απο παντού, όμως, κάποιες πηγές είναι πιο ενδιαφέρουσες από άλλες. Για την ακρίβεια, θα λέγαμε πως είναι πιο safe, καθώς είναι οι ίδιες που δημιουργούν τις τάσεις ή τις μεταφέρουν από τις πασαρέλες στο street style και την καθημερινότητα. Μία από αυτές είναι η fashion designer, influencer, blogger και επιχειρηματίας Chiara Ferragni. Πρόκειται για την Ιταλίδα ιέρεια του στιλ, που μεσουρανεί ανάμεσα στα πιο σημαντικά ονόματα της fashion κοινότητας και με κάθε της εμφάνιση δημιουργεί αναστάτωση, καθώς φοράει την τελευταία λέξη της μόδας. Ακόμα και σήμερα σχολιάζονται οι εμφανίσεις της κατά τη διάρκεια του περασμένου fashion month. Σήμερα, παρ' όλα αυτά, θα ασχοληθούμε με την καθημερινή της γκαρνταρόμπα και πιο συγκεκριμένα με τα πανωφόρια, που δίνουν το παρών στις εμφανίσεις της.

Loading...

Τα outwear pieces της Chiara Ferragni καλύπτουν κάθε περίσταση και γούστο

Η Chiara Ferragni δεν θυσιάζει την άνεση της για την κομψότητα και τις τάσεις. Για αυτό και φροντίζει κάθε της look να συνδύαζει τα προαναφερθέντα. Λατρεύει τις έντονες αποχρώσεις, ενώ δεν φοβάται να πειραματιστεί με το look της και να συνδυάσει fashion items, που εκ πρώτης όψης δεν θα συνδυάζονταν. Η ίδια στιλιστική διάθεση αφορά και τα πανωφόρια της, τα οποία ολοκληρώνουν μοναδικά κάθε της look.

Μην ξεχνάς, άλλωστε, πως τα εν λόγω κομμάτια πέρα από πρακτικότητα, έχουν μεγάλη στιλιστική αξία. Τα πανωφόρια είναι αυτά που τραβούν πρώτα τα βλέμματα στην εμφάνιση μας και με έναν τρόπο μας συστήνουν. Άρα πρέπει να έχουμε τα κατάλληλα στη συλλογή μας, για να δημιουργήσουμε όπως και η Chiara Ferrragni τις πιο κομψές και on trend εμφανίσεις.

Ποια πανωφόρια έχουν τη ψήφο εμπιστοσύνης της Chiara Ferragni;

Teddy Coat: Μία hot τάση που θα προσφέρει τη ζεστασία και τη θαλπωρή, όπως μία αγκαλιά ή μία κουβέρτα. Ίσως για αυτό να μην το αποχωρίζεται και η Chiara Ferragni.

Loading...

Puffer Jacket: Το puffer jacket, που θα σε κρατήσει ζεστή αυτή τη σεζόν, οφείλει να είναι σε pop απόχρωση για να προσθέτει το απαραίτητο coolness όπως αυτό της Chiara Ferragni.

Loading...

Leather Jacket: Ένα δερμάτινο jacket δεν θα χάσει ποτέ την στιλιστική αξία του και θα προσθέτει σε κάθε σου εμφάνιση μία edgy πινελιά.

Loading...

Black Coat: Από τα πιο διαχρονικά κομμάτια το μαύρο παλτό μπορεί να φορεθεί πραγματικά με κάθε σύνολο και σε κάθε περίσταση.

Loading...

Get the look

Τζάκετ από δερματίνη με shearling επένδυση, Attrattivo

Καπιτονέ μακρύ μπουφάν από υδροαπωθητικό υλικό, Zara

Teddy μακρύ παλτό, Mango

Μαύρο παλτό με ζώνη στη μέση, Marks & Spencer

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ