Follow us

Αντιμετώπισε τη βροχή με στιλ | 5 ζευγάρια γαλότσες που είναι απαραίτητες αυτή την περίοδο

Κάνε τις βροχερές ημέρες πιο stylish.

street style Pixel Formula

Ρίχνοντας μία ματιά στις προβλέψεις του καιρού, καταλαβαίνουμε πως ο χειμώνας έχει φτάσει και επίσημα. Ειδικά αυτές τις ημέρες, η χαμηλή θερμοκρασία συνδυάζεται με τη βροχή, κάνοντας το project "το look της ημέρας” λίγο πιο δύσκολο και περίπλοκο. Ωστόσο, ο κόσμος της μόδας και του styling μας προσφέρει πάντα τις λύσεις που χρειαζόμαστε ώστε να αντιμετωπίσουμε τις καιρικές συνθήκες χωρίς να κάνουμε την παραμικρή έκπτωση στο προσωπικό μας στιλ.

Η προσθήκη που αξίζει να κάνεις στη γκαρνταρόμπα σου για να ντύνεσαι πιο γρήγορα κάθε πρωί

Ένα από τα κομμάτια που χρειάζεται να έχεις στη συλλογή σου για να ντυθείς κομψά σε μία βροχερή ημέρα είναι οι γαλότσες, δηλαδή το ζευγάρι παπουτσιών που θα σε προστατεύσει από τη βροχή. Οι γαλότσες, rain ή Wellington boots είναι ένα από τα κομμάτια που κάθε γυναίκα χρειάζεται να έχει στη συλλογή της, αφού εκτός από το γεγονός πως είναι ιδανικές για τη βροχή, επίσης ταιριάζουν με τα πάντα.

Πώς θα δημιουργήσεις μία capsule γκαρνταρόμπα για τον χειμώνα που θα ενέκρινε η Hailey Bieber

Ακόμα κι αν έχεις συνδυάσει στο μυαλό σου τις γαλότσες με ένα κάπως basic ζευγάρι μπότες, οι φετινές συλλογές των brands θα σου αλλάξουν γνώμη. Πλέον, μπορείς να βρεις γαλότσες με τρακτερωτή σόλα, σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας, διακοσμημένες με logos, με faux γούνα ή ακόμα και σε έντονα χρώμα, εκτός του κλασικού μαύρου, όπως το κόκκινο, το μπλε ή το πράσινο. Πώς θα τις φορέσεις; Ευτυχώς για όλες μας συνδυάζονται τόσο με παντελόνια όσο με φούστες και φορέματα. Συνεπώς, οι συνδυασμοί που μπορείς να πετύχεις είναι άπειροι.

Editor's Picks

Γαλότσες Mango

Μαύρη λουστρινένια γαλότσα Migato

Γαλότσες Envie Shoes

Γαλότσες Renato Garini Tsakiris Mallas

Γαλότσες Karl Lagerfeld

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ