Follow us

Η Παρασκευή Κερασιώτη φωτογραφίζεται για το εξώφυλλο της Madame Figaro - Δες το backstage video

Η φιναλίστ του περσινού GNTM διαγράφει ήδη τη δική της λαμπερή πορεία στον χώρο του μόντελινγκ.

MissBloom TEAM
Η Παρασκευή Κερασιώτη φωτογραφίζεται για το εξώφυλλο του Madame Figaro - Δες backstage video Courtesy of Madame Figaro

Ένα μοντέλο που ξεχώρισε για την εξωτική ομορφιά του, αλλά και την προσωπική του ιστορία, που έσπασε τα ταμπού, ποζάρει για το εξώφυλλο της Madame Figaro. H Παρασκευή Κερασιώτη, το πιο λαμπερό παράδειγμα diversity στο ελληνικό μόντελινγκ αυτή τη στιγμή, φωτογραφήθηκε από τον Θανάση Κρίκη με υπέροχες δημιουργίες κορυφαίων οίκων όπως Dior, Prada, Kenzo, και μίλησε στην Ντιάνα Γρηγοροπούλου για το GNTM, την ενασχόλησή της modeling, το στιλ και τα "μυστικά ομορφιάς" της.

Η Παρασκευή Κερασιώτη φωτογραφίζεται για το εξώφυλλο της Madame Figaro - Δες το backstage video
Φόρεμα και μπότες, KENZO.


Κάτι που δεν γνώριζες για εκείνη; Πρόσφατα δώρισε τα μαλλιά της στο πρόγραμμα "Χάρισε Δύναμη" παροτρύνοντας και άλλες γυναίκες να βοηθήσουν στην πρωτοβουλία του προγράμματος, που στόχο έχει τη δημιουργία περουκών για γυναίκες που δοκιμάζονται από καρκίνο. "Τα μαλλιά μου είναι η εικόνα μου, μου δίνουν αυτοπεποίθηση, είναι εργαλείο της δουλειάς μου ως μοντέλου και μου ήταν δύσκολο να τα κόψω. Όχι όμως τόσο δύσκολο όταν ένιωσα πόση δύναμη, χαρά και αισιοδοξία θα χαρίσουν στις γυναίκες που δοκιμάζονται από τον καρκίνο".

Διάβασε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη στη Madame Figaro Δεκεμβρίου που κυκλοφορεί στις 30 Νοεμβρίου

-To diversity που εσύ εκπροσωπείς, είναι μεγάλη τάση στη μόδα και στο μόντελινγκ. Εσύ πώς το βιώνεις; Βλέπεις στην πράξη να έχουν περισσότερες ευκαιρίες πλέον τα μοντέλα που δεν εκφράζουν το "παραδοσιακό" πρότυπο;

"Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που ο χώρος της μόδας διαρκώς διευρύνεται και προσφέρει τη δυνατότητα σε άτομα όπως εγώ να αναδείξουν τη δική τους μοναδικότητα καταρρίπτοντας τα παραδοσιακά πρότυπα και προσφέροντας ίσες ευκαιρίες σε όλους. Σίγουρα είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας που μου επιτρέπει καθημερινά να επενδύω στην υλοποίηση των στόχων μου και να πιστεύω ότι μπορώ να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα".

Δες το backstage video από τη φωτογράφιση

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ