Follow us

Το στιλιστικό μυστικό πίσω από τις σέξι εμφανίσεις της Emily Ratajkowski

Πώς θα υιοθετήσεις το χαρακτηριστικό look της Emily Ratajkowski.

emily Ratajkowski Abaca

Κακά τα ψέμματα, η Emily Ratajkowski είναι μία άκρως αμφιλεγόμενη προσωπικότητα, η οποία με κάθε της ανάρτηση ξεσηκώνει τα πλήθη -και κυρίως τους άντρες. Μία σύντομη περιήγηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θα σε κάνει να καταλάβεις το λόγο. Για τις περισσότερες γυναίκες, η Emily Ratajkowski είναι η celebrity προσωπικότητα, που λατρεύουν να μισούν. Ο λόγος προφανής, απλά πήγαινε στον ινσταγκραμικό λογαριασμό της.

Παρ' όλα αυτά, για εμάς το διάσημο μοντέλο, ηθοποιός, συγγραφέας και επιχειρηματίας έχει στιλιστικό ενδιαφέρον, καθώς οι εμφανίσεις της δημιουργούν αρκετά ερωτηματικά. Εκείνο που ξεχωρίζει είναι πως καταφέρνει να είναι τόσο ανεπιτήδευτα σέξι. Μπορούμε να σου πούμε με σιγουριά, πως βρήκαμε την απάντηση σε αυτό το ερώτημα, έτσι ώστε να μπορέσεις και εσύ να δημιουργήσεις αντίστοιχες εμφανίσεις με πρώτο χαρακτηριστικό την κομψότητα και δεύτερο το sexiness.

Loading...

Η στιλιστική συνταγή του sexiness της Emily Ratajkowski

Αντικειμενικά μιλώντας, η Emily Ratajkowski είναι ένα απλό κορίτσι όσον αφορά το στιλ της. Έχει δημιουργήσει μία γκαρνταρόμπα με τα βασικά κομμάτια της εκάστοτε εποχής και απλά προσθέτει trend pieces από τις συλλογές των εμβληματικών οίκων μόδας, όπως οι Fendi και Versace. Τις αρέσουν οι μπότες, οι έντονες αλλά και ουδέτερες αποχρώσεις και από τα looks της απουσιάζουν τα αξεσουάρ. Πώς καταφέρνει, λοιπόν, να είναι σέξι; Μέσω των φορεμάτων της!

Loading...

Η Emily Ratajkowski λατρεύει τα φορέματα σε μίνι και μίντι μάκρος. Πρέπει οπωσδήποτε να έχουν στενή γραμμή, έτσι ώστε να αγκαλιάζει ομοιόμορφα κάθε εκατοστό της σιλουέτας της αναδεικνύοντας την. Είναι απολύτως μινιμαλιστικά και δεν φέρουν ιδιαίτερες λεπτομέρειες και prints. Όσο πιο απλά και καθαρά είναι τα σχέδια, τόσο πιο σέξι είναι το αποτέλεσμα. Η ίδια, άλλωστε, είναι λάτρης του μινιμαλιστικού στιλ και της φιλοσοφίας του ''less is more''.

Loading...
Loading...

Πώς θα φορέσεις τα εν λόγω φορέματα όταν κάνει κρύο

Ξέρουμε πως θα αποφύγεις τα φορέματα, κατά τη διάρκεια των κρύων ημερών. Για αυτό, λοιπόν, και βρήκαμε τα tips, που θα σε βοηθήσουν να προσαρμόσεις τα αγαπημένα φορέματα της Emily Ratajkowski στις χειμερινές εμφανίσεις σου.

-Πρόσθεσε καλσόν: Μπορείς να πειραματιστείς με τα σχέδια τους, καθώς φέτος οι τάσεις λατρεύουν εκείνα τα καλσόν με τον έντονο χαρακτήρα (prints και λεπτομέρειες).

-Φόρα ένα μακρύ μάλλινο παλτό: Τίποτα δεν θα σου προσφέρει τη ζεστασιά ενός τέτοιου πανωφοριού, ενώ θα καλύψει και τα πόδια σου για να μην κρυώνεις.

-Συνδύασε το φόρεμα με ψηλές μπότες: Δεν χρειάζεται να πας στην ακραία εκδοχή τους, η knee high είναι μια διαχρονική και απολύτως κομψή επιλογή για αυτό το look.

-Layering με βασικά κομμάτια: Για extra ζεστασιά μπορείς να προσθέσεις ένα βαμβακερό κορμάκι, που να μην διαγράφεται, μία κοντή πλεκτή ζακέτα ή ακόμα και ένα πουκάμισο ή ζιβάγκο αν στο επιτρέπει το σχέδιο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ