Follow us

Ηλιάνα Παπαγεωργίου | Φόρεσε τα αγαπημένα μποτάκια των fashion influencers

Plus: Δεν είναι τα κλασικά μαύρα μποτάκια που έχεις ήδη στη συλλογή σου.

iliana papageorgiou NDP Photo Agency

Πρόκειται για μία από τις πρώτες αγορές που κάνουμε οι γυναίκες λίγο πριν υποδεχτούμε τον χειμώνα. Ο λόγος για τα μποτάκια, που συνδυάζουν άνεση και κομψότητα και σκοπεύουμε να φοράμε συνεχώς στην καθημερινότητα μας. Κάθε φορά μάλιστα, ο νους μας πηγαίνει αυτομάτως σε μποτάκια με μαύρο χρώμα, αφού είναι εκείνα που συνδυάζονται εύκολα με τα πάντα.

Αυτό όμως ίσχυε μέχρι φέτος, αφού οι τάσεις της μόδας στα παπούτσια μας έπεισαν να κάνουμε μία νέα προσθήκη στη γκαρνταρόμπα μας. Ρίχνοντας μία ματιά στα Instagram προφίλ των fashion influencers, παρατηρούμε πως οι μπότες και τα μποτάκια σε μπεζ και off white απόχρωση έχουν την τιμητική τους φέτος τον χειμώνα.

Ανάμεσα στις fashionistas που υιοθέτησαν το εν λόγω trend είναι και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Το μοντέλο και παρουσιάστρια της εκπομπής "Style Me Up" δημοσίευσε πρόσφατα ένα πολύ κομψό look της στο Instagram, στο οποίο φορά ένα μίνι, πλεκτό φόρεμα σε off white απόχρωση και το συνδύασε με λευκό καλσόν. Ολοκλήρωσε το look της με Tsakiris Mallas ψηλοτάκουνα μποτάκια με τετράγωνο τακούνι στην ίδια απόχρωση με το φόρεμα.

Η Chiara Ferragni φόρεσε το αγαπημένο αξεσουάρ της Ηλιάνας Παπαγεωργίου | Μήπως ήρθε η στιγμή να το αποκτήσεις και εσύ;

Εάν έχεις ήδη στη συλλογή σου το διαχρονικό, μαύρο μποτάκι, σού προτείνουμε να επενδύσεις σε ένα ζευγάρι μπότες όπως αυτές της Ηλιάνας Παπαγεωργίου. Η απόχρωση τους ταιριάζει με τα πάντα, ενώ το τετράγωνο τακούνι προσφέρει άνεση ακόμα κι αν τα φοράς όλη την ημέρα.

Το look της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Loading...

Τα must have μποτάκια του χειμώνα

Ηλιάνα Παπαγεωργίου | Φόρεσε τα αγαπημένα μποτάκια των fashion influencers
Μπεζ, δερμάτινα μποτάκια Tsakiris Mallas

Θα τα βρεις εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ