Follow us

Στην γκαρνταρόμπα των διασήμων | Τα κομμάτια της Ηλιάνας Παπαγεωργίου που θα προσθέσουμε στη συλλογή μας

Το μοντέλο και παρουσιάστρια μάς δίνει στιλιστικές συμβουλές.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου NDP

Πολλές φορές έχουμε βρεθεί αντιμέτωπες με στιλιστικά προβλήματα, διλήμματα και αδιέξοδα. ''Τι θα φορέσουμε στο γραφείο;'', ''Ποια κομμάτια ταιριάζουν απολύτως μεταξύ τους;'', ''Πώς θα ανανεώσουμε το στιλ μας;'', ''Ποια κομμάτια αξίζουν την επένδυση;'', ''Ποια trends θα πρέπει να αποφύγουμε και ποια να υιοθετήσουμε;''. Αυτά είναι μόνο μερικά από τα ερωτήματα που μας δυσκολεύουν κάθε πρωί στην ετοιμασία μας, στα ψώνια και τη δημιουργία των συνόλων μας και είμαστε σίγουρες, πως δεν είμαστε οι μόνες. Όσα κομμάτια και αν έχουμε στη συλλογή μας, για να δημιουργήσουμε κομψά looks και να εξελίξουμε τις εμφανίσεις μας, θα πρέπει να έχουμε στιλιστική έμπνευση. Αυτή μπορεί να αντληθεί πραγματικά από παντού, όμως, σήμερα την βρήκαμε στην γκαρνταρόμπα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, το μοντέλο και παρουσιάστρια που τρέφει την ίδια αγάπη με εμάς για τη μόδα και το styling.

Μπήκαμε στην γκαρνταρόμπα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και ξεχωρίσαμε 5 σύνολα

Μετρώντας χρόνια στη βιομηχανία της μόδας, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει συλλέξει αρκετές γνώσεις για το styling. Ξέρει τι της ταιριάζει, τι να αποφύγει και πως να πειραματιστεί με τα looks της. Όταν, λοιπόν, επισκεφθήκαμε τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, διαπιστώσαμε πως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι η ιδανική fashionista, για να μας δώσει στιλιστική έμπνευση.

Πηγαίνοντας από ανάρτηση σε ανάρτηση ξεχωρίσαμε 5 σύνολα της, που στην πλειοψηφία τους είναι looks, τα οποία φόρεσε η ίδια για τις τηλεοπτικές της εμφανίσεις στην νέα της εκπομπή ''Style me up Greece''. Είναι άκρως θηλυκά και αποτελούνται από διαχρονικά κομμάτια, που θα αξιοποιήσεις στις εμφανίσεις σου για πολλές σεζόν.

Νο.1 The tweed co-ord outfit

Το tweed, που έγινε το σήμα κατατεθέν του γαλλικού οίκου μόδας Chanel, πλέον θεωρείται ένα από τα πιο διαχρονικά looks και εμείς σου προτείνουμε να επενδύσεις σε ένα tweed σύνολο, καθώς έχει αποδείξει την αντοχή του στο χρόνο και τη στιλιστική αξία του.

Loading...

No.2 The preppy mini dress

Η preppy αισθητική έχει επιστρέψει στις πρώτες θέσεις των τάσεων και από την γκαρνταρόμπα σου δεν θα πρέπει να λείπουν χαρακτηριστικά κομμάτια της. Μίνι φορέματα με έντονους γιακάδες, γιλέκα, φούστες με πιέτες, κλασικά πλεκτά και platform μοκασίνια είναι must!

Loading...

No.3 Total denim look

Μπορεί να έχει ταπεινή καταγωγή, όμως, το denim είναι το πιο mainstream υλικό και look στη βιομηχανία της μόδας. Για να ανανεώσεις το κλασικό look της denim φούστας ή παντελονιού σου συνδύασε το με ένα πανωφόρι η πουκάμισο με το ίδιο υλικό και πρόσθεσε ένα πλεκτό πουλόβερ για έξτρα ζεστασιά.

Loading...

No.4 Polka dots for the win

Το πουά είναι ένα από τα πιο διαχρονικά μοτίβα, καθώς έχει αγαπηθεί μέχρι και από την Kate Middleton και άλλα μέλη βασιλικών οικογενειών ανά τον κόσμο. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου πάντως το επέλεξε σε ένα μίνι φόρεμα και από εμάς έχει πάρει τη στιλιστική έγκριση.

Loading...

No.5 A dress for every hour

Από την γκαρνταρόμπα μας δεν πρέπει να λείπει σίγουρα ένα μικρό μαύρο φόρεμα, όπως επίσης και ένα φόρεμα για όλες τις ώρες. Το ιδανικό σχέδιο είναι το εμπριμέ με χρώματα και prints, που θα προσφέρουν στιλιστικούς πόντους στην εμφάνιση σου. Δες παρακάτω την επιλογή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ